Lepota Indi Aradinović svet portal
Svet

February 3, 2024 15:45

By

Posle ružnog razvoda, Indi menja život: Sada je u Abu Dabiju, nosi hidžab i lepša je nego ikad

Lepota Indi Aradinović ostavlja bez daha

Pevačica Indi Aradinović ima veoma turbulentan privatni život, te je mnogo puta do sada šokirala, ali i zaintrigirala javnost. Od kako je kročila na muzičku scenu vlasnica čuvenog hita “Bato bre”, važila je za pravu lepoticu. Tokom svoje karijere često je menjala imidž, a svojim poslednjim objavama na društvenim mrežama je oduševila svoje pratioce.

Lepota Indi Aradinović svet portal

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevačica prebolela razvod, posvetila se sebi

Naime, Indi se prošle godine u tajnosti udala za biznismena iz Danske, a onda je nakon svega tri meseca pokrenuila i brakorazvodnu parnicu. Nedugo nakon razvoda pevačica je otkrila da je krah ljubavi sa biznismenom teško podnela.

“Još uvek sam u šoku zbog svega što se dogodilo. Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove strane. Krah razvoda nije mala i laka stvar… Volela sam tog čoveka, a i on je mene. Ipak je on bio moj izbor”, izjavila je pevačica tada.

O njenom bivšem mužu se ne zna mnogo sem da je živeo u inostranstvu i da su brak održavali na daljinu. Pratioci na društvenim mrežama su osudili popularnu pevačicu da se udala čisto radi reda, ali ona se nije osvrnula na te navode.

Ipak, može se potvrditi da je pevačica prebolela razvod i da se posvetila sebi, a njene fotografije iz Abu Dabija na kojima se vidi da je liniju dovela do savršenstva to i dokazuju. Lepota Indi Aradinović u odevnoj kombinaciji sa plavim hidžabom i nakitom na glavi ostavlja bez daha, a ovako odevena podseća na arapsku princezu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐈𝐍𝐃𝐘 (@indy_ara_indira)

Podsetimo, Indi je pre određenog vremena imala velikih zdravstvenih problema kada je morala da ide na operaciju želuca.

Pročitajte Ujedinjene u bolu – Pomirile se Indi i Edita, to je bila jedina želja bolesne majke

“Prošla sam težak period, dve operacije u roku od dve nedelje, ostala sam bez slezine, pankreas je bio zakačen. Živim još malo sa nekim posledicama, ali zahvalna sam Bogu što sam među vama, živima”, rekla je Indi u Amidži šou.

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, Instagram, ata images