Svet

February 28, 2023 09:00

By

Plastična, izoperisana, preterala sa filerima i botoksom: Suzana Mančič je živa lutka FOTO

Lepota Suzane Mančić neprolazna je

Suzana Mančić ume da se zabavi i bez svog muža Grka Simeona Ocomokosa, tačnije, ona ne može bez Srbije jer, kako kaže, u tim godinama nije joj lako presaditi korene. A kad dođe u Beograd, jedva čeka da izađe u provod. Kafanu obožava, a naročito kad je u društvu druge plavuše Zorane Pavić, jer ne zna se koja se više smeje.

Pročitajte: Uspomena iz detinjstva proganja je i danas – Kako se Suzana Mančić bori sa bolnom istinom

Suze Suzane Mančić

Foto: ATA images

Obe dame, te večeri su dobile mnogo komplimenata za izgled, ali Suzana Mančić, koja gazi 66. godinu, priznaje da na društvenim mrežama trpi komentare da je plastična, izoperisana i da preteruje sa filerima i botoksom. Suzana se brani da ona živi od svog lica, da želi da ga održi i ostane prepoznatljiva, pa od nege koju pruža estetska medicina, ne odustaje.

Rajko Ristić

– Kada mi je najgore izgledam najbolje, stanem pred ogledalo i mackam se iako znam da neću izaći iz pidžame ceo dan, ali volim da se našminkam. Ta šminka mi da drugo lice, drugi izraz, dru- go držanje, potpuno sam druga osoba kad napravim sebe da budem kako hoću…

Pročitajte: Osušila se Suzana Mančić, na njoj sve visi – Od raskoši ostala samo bunda FOTO

Rajko Ristić

 – Inače, ja hoću da svakih par dana odem kod frizera, na masažu, hoću da imam svaki dan sat vremena za sebe, da ćutim, razmišljam – priznaje Suzana ko aje davno otkrila kako se neguje:

Pročitajte: Rastanak joj je teško pao ali je razvod bio najbolje rešenje – Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka

Muž Suzane Mančić

Rajko Ristić

– Volim da umijem lice hladnom vodom, i nakon buđenje i pre spavanja, to pokreće perifernu cirkulaciju, dobro je i za psihu i za kožu – rekla je Suzana za Hello magazin i dodala:

Pročitajte: Suzana Mančić u prirodi pronašla svoj mir – Njena upravo renovirana vikendica će vas oduševiti

Ljubav Suzane Mančić

ATA images

– Sve je delotvorno, ali nijedan lifting ili botoks vam ne vrede ako nemate čistu, negovanu i zdravu kožu. Za to nije potreban dubok džep – već trud. Možete se negovati i jeftinijim preparatima i to je mnogo bolje rešenje nego da idete na mezoterapiju, a da vam je prljava koža. Ko nema novca za tretmane može stavljati masku od žumanca, meda i maslinovog ulja, koja je odlična.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images