Ćerka Tijane i Slaviše Čurovića
Svet

September 30, 2022 10:09

By

Sreća zbog prinove je neopisiva: Tijana i Slaviša Čurović obradovali najlepšim vestima, dečak ili devojčica pitanje je sad (foto)

Ljubav Tijane i Slaviše Čurovića doživela je preokret i to nakon pomirenja, čemu svedoče brojne fotografije koje glumački par zasebno i sa svojom mezimicom Tajom. Nova iskustva i radosti koje Tijana i Slaviše ponovo žive, zbližili su par a čini se da su oboje neizmerno srećni što su jedno drugome pružili drugu šansu i umeli mnogo toga da oproste.

Pročitajte: Nakon pomirenja nikad srećniji – Trudna Tijana Ćurović, lepa glumica objavila sliku trudničkog stomaka (foto)

Ljubav Tijane i Slaviše Čurovića – Razloga za osmeh je mnogo

Glumac i glumica sa naslednicom čitavog leta putovali su po Evropi a za sve to vreme u Beogradu se raspravljalo o tome hoće li se opet venčati i da li je istina da svojoj mezimici Taji priželjkuju da podare brata ili sestru. Dok je porodica Čurović uživala okupana evropskim Suncem, u Srbiji se debatovalo na temu njihovih potomaka, a čak je to toliko daleko išlo da se nagađalo i hoće li par sledećeg puta dobiti sina ili opet ćerku.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Foto: Instagram

Uprkos brojnim natpisima Tijana i Slaviša se nisu u medijima oglašavali, samo su nastavili da žive svoju bajku i te male, velike radosti da dele sa onima koji ih verno prate. Jedan takav momenat dogodio se i nedavno. Glumac i glumica obeležili su 16. rođendan svoje lepotice, koja je uveliko đak srednje škole i istovremeno mamina i tatina maza. Oboje su sliku, na kojoj naslednicu ljube u obraz dok ona duva svećice za rednim brojem 16 na torti, objavili na “Instagramu”, a ova divna vest zaslužila je čestitke koje su jedna ispod druge toga dana nastavile da se nižu, piše “Story!”

Pročitajte: Pod sjajem zvezda – Mi Crnogorci u Srbiji, da polako krenemo kući

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images