LUD PROVOD

6 Jula, 2022 09:39

Magična noć: Tropico band i Kaća Grujić zapalili Metropolu (foto)

Tropico band i Kaća Grujić zapalili Metropolu

Diskoteka Metropola poznata je kao mesto dobrog provoda, a ovog vikenda goste je zabavljao neprikosnoveni Tropico band i Katarina Grujić. Publiku su mahom činile devojke koje su se jednako uživale u hitovima oba izvanredna izvođača…

Pročitajte: Nekoliko sati pred venčanje, Kaća Grujić stigla u porodičnu vilu – Pogledajte kako je sve dekorisano (video)

Već dobro poznata diskoteka i ovoga puta, bila je mesto dobrog provoda a atmosfera uz hitove najpoplarnijeg benda i pevačica Kaće Grujić dovedena je do usijanja.

Pročitajte: Sale Tropico na nastupu podigao je sve na noge i otkrio da bi voleo da se zameni sa nekim čovekom koji živi na selu (FOTO/VIDEO)

Hitovi su se nizali jedan za drugim a nakon nastupa Kaća i Sale Tropiko potrudili su se da se slikaju sa svima koje su te večeri došli da uživaju u njihovim nastupima. Po slikama koje su pred vama jasno je da je bilo nezaboravno…

Da bi se zahvalili svojim stalnim posetiocima za uspešnu sezonu, menadžment diskoteke je odlučio da ove večeri ulaz bude besplatan.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Privatna Arhiva