Svet

17 Jula, 2021 13:00

Maja i Janjuš ostaju na ULICI! Svi ih se ODREKLI!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su po završetku rijalitija ostali bez ijednog jedinog honorara. Zbog svađa, tuča, demoliranja imanja otpisana im je sva zarada. Porodice neće da čuju za njih ako ostanu u vezi, a nemaju ni krov nad glavom.

Zbog ovoga su raskinuli Maja i Janjuš!

Janjuš je ostavio Maju čim su izašli iz rijalitija. Svestan je da ga niko od njegove porodice neće primiti u kuću ako ostane s njom. Majin otac Taki oduzeo joj je stan dok ne bude siguran da je definitivno raskrstila sa Janjušem. Oni nemaju ni novca za život, jednostavno, zajedno ne mogu da opstanu. Mislim da su oboje toga svesni – priča izvor Sveta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Prošle godine su i nakon rijalitija ostali zajedno, ali tada je Maja bila puna love, živeo je kod nje, ona ga je finansirala, sada neće imati čime da ga zadrži – kaže izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Podsećanja radi, Janjuš je nedavno u rijalitiju pred svima ogolio svoju dušu i pravdao se zbog veze sa Majom, od koje ne može da se odvoji.

Najgore mi je bilo kad sam ušao sa njom u vezu i dozvolio sebi što nikad nisam smeo. Mnoge stvari sam trpeo. Najbolnija tema je moj odnos zbog kojeg sam se razveo. Nikog nisam voleo kao Maju, da ne spominjem svoju ženu. Boli me što odnos sa ženom nikad neće biti dobar. Ja sam u životu bio sa raznima, ali nikoga nisam zavoleo kao Maju, ali znam da nikada nećemo uspeti – pričao je Janjuš, koji je na svaki mogući način pokušavao da se otarasi Maje zarad svetlije budućnosti.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN