Odnos Darkove majke i supruge
Svet

March 31, 2023 10:15

By

Haos u Brestaču: Darkovoj majci pozlilo, za sve krivi novu snajku, a evo šta on kaže

Majka Darka Lazića očajna zbog sina i snajke

Otkad je u vezi sa Katarinom, Darko Lazić kao da je zaboravio sve oko sebe. U rodni Brestač više ne odlazi, porodici se ne javlja, a majka i brat informacije o njemu dobijaju iz medija.

Pročitajte: Mladenci u crnom – Oženio se Darko Lazić treći put u najvećoj tajnosti FOTO 

Majka Darka Lazića

Rajko Ristić

Ovo za Kurir tvrdi Branka, majka Darka Lazića, koja je jako razočarana u poteze svog sina, za šta najviše krivi novu snajku.

– Ne znam šta mi je sa sinom, niti gde je, niti kako je posle te nove operacije. Meni on već mesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao… Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam videla u novinama – kazala je Branka i dodala:

Pročitajte: Nestao Darko Lazić, izgubio mu se svaki trag – Majka Branka zabrinuta, ne javlja joj se danima 

Majka Darka Lazića

Bojan Vuković

– Sa Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lepo kada je i Darku zabranila da nas pozove na venčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli.

Pročitajte: Ana Sević i Darko Lazić zajedno u provodu – Evo šta posle svega kažu o svom odnosu FOTO

Majka Darka Lazića

Ata images

– Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali… Valjda će se jednom i on opametiti posle svega što je prošao u životu – poručila nam je besna majka Darka Lazića, a prenosi Kurir.

 

Majka Darka Lazića za sve krivi snajku, a evo šta on kaže

Inače, i sam Darko, koji se prošle nedelje podvrgnuo operaciji zatezanja kože, nedavno je u izjavi za medije istakao da ne oseća potrebu da ikome polaže račune, pa ni svojoj porodici.

Pročitajte: Prva fotografija Darka lazića nakon operacije zatezanja kože – Evo kako pevač sada izgleda, istopio se FOTO 

Majka Darka Lazića

Rajko Ristić

– Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom, nego ja. Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše – rekao je Lazić.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ,ATA IMAGES