dusko tosic i jelena karleusa
Svet

6 Avgusta, 2021 18:35

ISPLIVALA ISTINA! Evo šta majka Duška Tošića misli o Jeleni Karleuši!

Majka Duška Tošića retko se pojavljuje u javnosti, a ono što mnoge interesuje jeste kakav odnos Nikoleta ima sa snajom Jelenom Karleušom.

Majka Duška Tošića o Jeleni Karleuši!

Naime, majka Duška Tošića je i pored velike popularnosti svog sina odlučila da živi skromno u selu Orlovat nadomak Zrenjana. Ipak i tamo svi znaju da je Jelena Karleuša njena snaja, pa se mnogi pitaju kakvo mišljenje Nikoleta ima o popularnoj pevačici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

S obzirom na to da su Duško i Jelena glavna tema u domaćim medijima, te se često spekuliše o navodnim svađama i prevarama popularnog para, mnogi se pitaju kako svi ti novinski napisi padaju Duškovoj mami  Nikoleti, povučenoj ženi, koja najviše od svega ceni svoj mir.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ipak, ono što malo ko zna je da je Jelena nakon smrti majke Divne Karleuše vreme provodila u kući svoje svekrve, kao i da joj je neizmernu podršku pružila kada je samo godinu dana ranije preminuo njen suprug Milorad.

PROČITAJTE: Jelena Karleuša o BRAKU sa Duškom Tošićem! Ovo je prava ISTINA!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

To što je Nikoleta Tošić odabrala povučeno da živi na selu i što se gotovo ne meša u brak svog sina, ne znači da o Jeleni ima ružno mišljenje. Naprotiv, o svojoj snahi ima najlepše mišljenje, pruža joj beskonačnu podršku i raduje svakom trenutku koji porodica Tošić – Karleuša zajedno provodi.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ