Majka i otac Anđele Đuričić
Svet

25 априла, 2023 15:45

By

Najteže su suze oca i majke, Bog sve vraća: Strašni prizori Anđele Đuričić, roditelji plaču za ćerkom

Majka i otac Anđele Đuričić tužni zbog ćerkine sudbine

Anđela Đuričić je potpuno pomračenje doživela protekle noći kada je zaratila sa Zvezdanom Slavnićem, Majom Marinković i Anom Ćurčić, a potom i zadrugarima koji su komentarisali njeno skandalozno ponašanje.

Pročitajte Suočili se Zvezdan i Anđela nakon raskida – Slavnić joj sve sasuo u lice, ona se klela u brata i molila za pomoć

Majka i otac Anđele Đuričić

Youtube Screenshot

Na sve to nije ostala imuna bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi iz Crne Gore, a koja je na svom Instagram profilu dala svoj sud o Anđelinom ponašanju.

– Za njeno noćašnje izdanje gledaoci na mrežama uglavnom pišu da je najskandaloznije do sada, dok je Anđela, s druge strane, najavila da će ovakva biti do kraja šeste sezone rijalitija. Njenim ponašanjem zgrožena je još jedna poznata Crnogorka, inače bivša učesnica „Zadruge“Suzana Perović Blondi, koja je na Instagramu urnisala Đuričićevu.

Pročitajte Peca je davna prošlost – Maja Marinković se ne odvaja od ovog zadrugara, varnice pršte (foto)

Majka i otac Anđele Đuričić

ATA images

– Ja ne znam šta je Anđeli, ko će tebe da žali? Sve Bog vraća! Rekla sam i tad – na tuđim suzama sreća se ne gradi. Bilo kakav odnos da je Zvezdan imao sa Anom, to je život. Anđela se ponaša tako sebično, računa svoju vezu tri ili šest meseci sa Aninom, od 14-15 godina. Anđela, tvoja muka je za tebe najteža i najviše boli, a nije te bolela Anina muka i suze, samo kad se setim kad je ušla… Kako se ona poneka prema Ani, kao major. Onaj stav, pokret, glava uzdignuta…

Pročitajte Skandal za skandalom – Anđela Đuričić koristi telefon u Zadruzi, sada je sve jasno VIDEO

Majka i otac Anđele Đuričić

RED TV screenshot

– Ja ću ti reći, devojko, protiv Boga se ne može! Svi neka te osude, ali kad Bog spusti ruku, tu nema popravke. Biću iskrena, devojko – zbog jednog k***a ostavila si svoje roditelje, brata, sestru, familiju… Priredila si ovo da gledaju u krevetu, šta očekuješ od Boga?! Najteže su suze oca i majke. Kad roditelji puste suzu radi deteta, to ne može biti dobro. Otvorite dobro oči, ovo je dobra škola. Ne pričajte o moralu, ne letite, život piše romane – poručila je Blondi i dodala:

Pročitajte Srbija na nogama zbog izjave Slavnića – Zvezdan izrekao strašne optužbe na račun Anđelinih roditelja

Majka i otac Anđele Đuričić

Bojan Vuković

– Uvek sam govorila da se ne gradi sreća na tuđim suzama, od prvog dana njene veze sa Zvezdanom… Karma je čudo! Sve se vraća. Kada bi čovek znao da bog nekome pre, a nekom kasnije vrati, postali bi mnogo dobri ljudi, gledali bi svoj život, tuđi poštovali. Kad roditelj zaplače, šta očekuješ dalje – napisala je Blondi, a ovu njenu objavu su mnogi podržali.

„Tako je, svaka čast“, „sve si rekla kako treba“, „pravo u metu“, samo su neki od komentara.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images