Majka Milice Pavlović
Svet

September 8, 2022 22:17

By

Pevačica je njena kopija: Ovo je majka Milice Pavlović koju ćerka samo po lošem pamti (foto)

Majka Milice Pavlović neverovatno liči na ćerku

Pevačica Milica Pavlović odrlasla je sa bakom i dekom u Gornjem Binibordu, a više puta je isticala da su joj oni priuštili lepo i bezbrižno detinjstvo, iako ga je provela bez majke.

Popularna pevačica je jednom prilikom progovorila o odnosu sa majkom Mirom Đorđević:

Pročitajte: Kad stigne karma i klizne suza niz obraz – Ovu preslatku devojčicu ostavila je majka ali danas je voli ceo Balkan

Majka Milice Pavlović

– Istina je da se sa majkom nisam čula deset godina, ali sam zbog nekih okolnosti imala priliku da je jednom vidim izdaleka i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu sam naučena da budem borac i da moram da verujem najviše sebi, te da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – ispričala je pevačica svojevremeno.

Međutim, sada se na internetu pojavila slika Miličine majke, te se može primetiti da je sličnost među njima neverovatna.

Pročitajte: Isplivali jezivi detalji iz života Milice Pavlović – Otac joj tukao majku, baba i deda je oteli od nje, a pevačica nju tužila, tvrdi komšinica 

Podsetimo, Milica je, kako je odavno poznato javnosti, odrasla sa bakom i dekom nakon razvoda roditelja. Njen otac nije oduševljen ćerkinim izborom profesije, o čemu je Pavlovićeva otvoreno pričala.

– Ne mogu sa njim da izađem na kraj. Stvarno… On jeste ponosan na mene, ali ne voli što sam pevačica, što sam ovo… Želeo bi da imam neki najnormalniji posao, od 8 ujutru do 3 popodne da radim, recimo – rekla je Milica, pa istakla koliko voli svoju maćehu.

IZVOR: PULS

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, RAJKO RISTIĆ, FACEBOOK