Star

5 Aprila, 2021 18:00

Majka otkrila: „Aleks mora da ŠUTNE Janjuša, čeka je BOGATI Nemac!”

Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić rešili su da se venčaju u rijalitiju! Međutim, Aleksandrina majka Slovenka za Star otkriva da nikako ne podržava ljubav između svoje ćerke i Janjuša i otkriva da Aleks napolju čeka bogati Nemac.

Aleksandrina majka ne podržava ćerkinu vezu sa Janjušem!

Ja sam Janjušu zahvalna jer je uzeo Aleks pod svoje i od kada se sa njim druži bolje je, vedrija je. Ali to da ja podržavam ljubav između njih dvoje, to nikako. Janjuš je zaštitnički nastrojen prema njoj jer se druži i sa mojom starijom ćerkom. Eto, i ta svadba u rijalitiju je šou, kakve emocije, nema toga. Jedva čekam da ona izađe, bilo je svega tu, i ja sam mnogo živaca potrošila zbog njenog učešća. Vidim da hoće sa strane da prave priču između Janjuša i nje, ali je to sve igra. Janjuš je i stariji od nje i nisu oni par. Da utiče pozitivno na nju, to svakako, ali to je sve samo drugarstvo – kaže za Star Aleksandrina mama i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Moja ćerka i ne sanja šta je napolju čeka. Ona je mnogo dobra i Bog joj sada vraća tu dobrotu. Nju je zapazio jedan Nemac, on je investitor, ima oko 30 godina, nikada se nije ženio, lep ko lutka, inteligentan, preuspešan. Gledao je Zadrugu i spazio Aleksandru, jako mu se dopala i on je čeka da izađe, da je upozna. Moja sestra radi u Nemačkoj i poznaje ga, on joj je rekao kako prati jedan naš rijaliti i da mu se mnogo sviđa naša Aleksandra. Kada mu je rekla da je to njena sestričina pitao je koliko para traži da je upozna, ne pita šta košta. Baš je odlepio za njom, a sestra mi kaže da je on predivan momak. Eto, kada izađe, neće znati šta joj se desilo, ni ne sanja – priča nam Slovenka i za kraj dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели • 𝐌𝐀𝐉𝐀 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐊𝐎𝐕𝐈𝐂 • (@majamarinkovicc)

Maja Marinković koja vređa Aleksandru iz ljubomore govori samo o sebi. Moja ćerka joj nikada neće na taj način uzvratiti, niti ću je ja pljuvati! I ona je nečije dete. Možda se jednog dana pokaje i shvati da je pogrešila – završava Aleksandrina majka.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ