sanja grujic zadruga 5
Star

8 Oktobra, 2021 14:00

Majka Sanje Grujić u BOLNICI! „Ne smem da gledam, lekari mi zabranili da se nerviram”!

Sanja Grujić bacila je oko na zgodnog Marka Osmakčića, pa njih dvoje sve više vremena provode zajedno. I dok se ona polako zaljubljuje u bivšeg tenisera sa kojim se grli i češka po ceo dan, i ne pomišlja šta se dešava u njenoj porodičnoj kući u Sremskoj Mitrovici.

Majka Sanje Grujić jako loše, ona ništa ne zna!

Ja sam jako bolesna, operisana sam i imam problema sa srcem. Meni je doktor zabranio da doživljavam stres, ne smem da gledam televiziju, ni da čitam novine. Ćerku ne gledam u rijlaitiju, ni ja, ni muž. Čak mi niko ni ne javlja šta se dešava, niti šta se piše za nju jer znaju da mi je život u pitanju. Nisam znala ni da će ući u rijaliti, rekla nam je pred ulazak. Muž i ja smo je podržali, samo da bi ona unutra ušla spokojna, ona ima 26 godina i sama neka odlučuje šta je za nju najbolje. Ne mogu ništa da joj zabranim. Nisam joj ništa ni rekla, da je ne brinem zbog mog stanja. Sve ovo što se sada dešava je novo za mene, zato se nikome ne javljam, nemam snage ni da pričam – kaže Sanjina majka i kroz suze dodaje:

sanja grujic

Eto od vas prvi put čujem da se muva sa nekim Markom. Ne znam ni ko je, ni šta je. Bolje da mi niste ni rekli. Zar već dečka našla u rijalitiju? Bože me sačuvaj! Ona sada sama vodi svoju bitku unutra, u koju ja nisam upućena.

AUTOR: STAR