Sanja Grujic
Star

February 6, 2022 10:00

By

Sanja Grujić KRIJE oženjenog političara! “On je finansira! Zato ne sme da ima odnose u Zadruzi!”

Sanja Grujić jedna je od najzapaženijih kada su komentari u pitanju, a ona se van crnog stola trudi da se prikaže kao devojka o kojoj mnogi zbog izgleda imaju predrasude. Kako STAR saznaje, Sanja Grujić krije vezu sa oženjenim političarem koji joj je zapretio da u rijalitiju ne sme da bude ni sa jednim muškarcem.

Sanja Grujić KRIJE oženjenog političara!

Sanja je baš opasna i premazana, ona je jako inteligentna što se kroz njeno izlaganje može čuti i zaključiti. Međutim, svima je čudno da ona nije za ovih pet meseci u rijalitiju bila ni sa jednim muškarcem. Istina je da se ona viđa da jednim političarem i to poznatim našoj javnosti. Oni su se spanđali nekih možda četiri meseca pre nego što će ona ući u rijaliti. Kada mu je saopštila da ide u Zadrugu on je podržao, ali joj je isto tako zapretio da ne sme da bude ni sa jednim muškarcem u rijalitiju i da mora da se predstavi kao dama. On je nju tokom leta finansirao, kupio joj je telefon, mislim da je ajfon najnoviji tada koji je izašao, garderobu, čak joj je platio i letovanje sa drugaricama. Iznajmio je garsonjeru u kojoj su se viđali, jer moraju da se kriju, pošto on ima ženu i veliko dete – priča za STAR izvor blizak Sanji i dodaje:

Sanja Grujic

Bojan Vuković

Ona se zaljubila u njega, a prija joj i ta pažnja, kao i što ne štedi kad je ona u pitanju. Zato nju ne zanimaju muškarci koji su u rijalitiju, jer ona ima u planu da kada izađe nastavi da se viđa sa njim. Znam da joj je i postavio uslov da kada napusti Zadrugu ode kod hirurga kako bi izvadila silikone iz usana, na šta je ona pristala, a on bi trebalo i to da isfinansira. Sanja ga nikad nije pitala da li planira da se razvede, jer njoj iskreno odgovara da budu u kombinaciji – završava izvor za STAR.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ