Majka Željka Joksimovića
Svet

August 30, 2023 13:30

By

Majka Željka Joksimovića provocira Jovanu: Objavila fotografiju bivše snajke uz emotivne reči

Majka Željka Joksimovića ne krije da voli njegovu bivšu

Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovća, juče je proslavila dvadeset i osmi rođendan, a tim povodom ugostila je članove svoje porodice, tačnije, nekoliko njih. Naime, njena baka Vesna juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se može videti njena unuka Mina, suprug Branko, ali i bivša snaja, njena imenjakinja.

Pročitajte Nevolje u raju Joksimovića – Željkova majka o snaji nema lepu reč, dok za bivšu kaže da joj je kao ćerka 

Majka Željka Joksimovića

Instagram

– Srećan rođendan mojoj mezimici – pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikom nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje supruge Jovane.

Već godinama u nazad se spekuliše o tome u kakvom je odnosu majka Željka Joksimovića sa njegovom suprugom. A, dodatnu sumnju da svekrva i snajka nisu u najboljim odnosima pobudilo je i to što se Vesna i Jovana ne prate na Instagramu, dok se Željkova prva supruga nalazi na listi njenih prijatelja.

Pročitajte Bivša žena Željka Joksimovića ponovo provocira Jovanu – Voditeljkina reakcija je iznenađujuća FOTO

Majka Željka Joksimovića

Instagram

Majka Željka Joksimovića je čak jednom prilikom i izjavila da je odnos između njih zahladneo zbog jedne njene izjave, prenosi Hello!.

– Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Neko vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali kada sam u novinama izjavila da želim unučiće, udaljile smo se. Tada je izašao naslov „Željkova mama otkriva da je Jovana trudna“, što je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala – izjavila je ranije Vesna.

Pročitajte Život Jovane Joksimović se preokrenuo u trenutku – Njena majka je glavni krivac za sve

Majka Željka Joksimovića

Ata images

Očigledno da Jovana nije mogla svekrvi da oprosti nesmotrenu izjavu, te da se s godinama odnos između njih nije mnogo popravio. Ono što treba napomenuti je da su Željkovi roditelji prisutni na svim njegovim proslavama i rado viđeni u njegovom i Jovaninom domu, bez obzira na to što je pevačeva majka u boljim odnosima sa bivšom, nego sa sadašnjom snajkom.

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM