Bivša žena Željka Joksimovića
Svet

July 21, 2023 17:00

By

A ko će tebi da oprosti, Željko? Izvini molim te, gospodine bezgrešni: Prva žena žestoko potkačila Joksimovića

Bivša žena Željka Joksimovića uživa u životu i jako retko pominje brak sa pevačem

Željko Joksimović više od deset godina uživa u skladnom braku sa Jovanom sa kojom ima troje dece Kostu, Srnu i Anu, ,eđutim, zna se i da iz prvog braka ima i stariju naslednicu Minu koja je nedavno diplomirala na Muzičkoj akademiji. Mina se ne eksponira mnogo u medijima, kao ni njena mama Vesna, bivša žena Željka Joksimovića, ali redovno obe kače različite sadržaje na Instagram.

Pročitajte: Sve što su ikada želeli, ostvarilo se – Jovana i Željko Joksimović slave, radost zbog dvojki je neopisiva FOTO

Bivša žena Željka Joksimovića

ATAImages

Naime, bivša žena Željka Joksimovića, Vesna Joksimović, nikada se nije mešala u život svog prvog muža, niti ga je blatila u medijima, ali je i te kako aktivna na Instagramu gde pokazuje pratiocima kako uživa u životu, ali i koliko je za svoje godine poželjna i vitka žena.

Pročitajte: Šefovi iz pakla – Jovana i Željko Joksimović se ovako ponašaju prema zaposlenima

Bivša žena Željka Joksimovića

Instagram

I mada Vesna ne pominje pevača, sada je ipak bivša žena Željka Joksimovića potkačila pevača, i to javno, preko svog Instagram naloga, e sad, da li se šalila ili ne, to samo ona zna. U pitanju je, inače provokativna objava dok u pozadini ide duet Joksimovića i Melina ‘Supermen’.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba – Rastali se Jovana i Željko Joksimović, pevač otkrio razloge

Bivša žena Željka Joksimovića

Instagram

‒ I sad Joksimović upada: „Oprostiću joj sve, nisam ja Supermen, pa da mogu to na leđima da ponesem.“ Šta ćeš joj oprostiti, Željko? Ko je ona i šta je zgrešila? Kome? Plus, šta si ti, neki sveti Haralampije, pa opraštaš ti njoj. A ko će tebi da oprosti, izvini molim te, gospodine bezgrešni?

Pročitajte: Željko nije štedeo – Jovana Joksimović pokazala bezobrazno skup poklon koji je dobila od muža FOTO

Vesna Joksimović o braku sa Željkom

Instagram

E sad, da li je bivša žena Željka Joksimovića htela da ga potkači ili je ovo samo neko interno zezanje budući da je samo repostovala nečiji stori, nije nam poznato, ali ga je sada svakako pomenula. Vesna se inače nedavno oglasila i povodom braka i istakla da je ta institucija više ne interesuje.

‒ Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija. Dok je lepo neka traje, i onda adio. Eto vam odgovor.

AUTOR: Svet

IZVOR: Ekskluziv

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram