ŠOKANTNO

June 17, 2022 21:00

By

Šefovi iz pakla: Jovana i Željko Joksimović se ovako ponašaju prema zaposlenima

Televizija K1 zbog Jovane i Željka je sve gledanija

Željko Joksimović je pre nešto više od dve godine postao suvlasnik televizije K1, a jedna od najvećih novinskih zvezda na njegovoj televiziji je njegova supruga Jovana.

Televizija K1 dobila je dva surova profesionalca

Željkova lepša polovina na pomenutoj televiziji uređuje i vodi jutarnji program, format u kojem je iskustvo sticala godinama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

I baš zbog tog iskustva Jovana je vrlo zahtevna. Njeni zaposleni kažu da je ponekad “nepodnošljivo teška”. Kažu da je veliki perfekcionista i da od svih zahteva savršenstvo, ali i da ona uvek pruža svoj maksimum. Ističu da nikada nije došla nespremna na posao, te da je uvek odlično upućena u svaku temu. Njoj su, kako kaže, najbitniji gledaoci i njihov sud, te zbog toga želi da od “Uranka” napravi program koji će ponuditi najkvalitetniji sadržaj.

S druge strane na Željka se žali niko drugi do njegova supruga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Pročitajte: Jovana Joksimović u problemu, niko neće da radi sa njom

– Željko kao šef je težak, ma pretežak. On zna šta hoće, ima vizije i zato je teško. Mana kada radite sa partnerom je što vas on stalno zapitkuje, jel gotovo to i to, jesi li uspela ovo, jel ti stiglo ono… I tako stalno zapitkuje nešto pa sam u fazonu: Čoveče kad je kraj radnog vremena – rekla je Jovana jednom prilikom za Star.

Zbog svoje surove profesionalnosti Jovanu i Željka zaposleni nekada u šali zovu “šefovima iz pakla”.   Međutim, ističu da je sa njima divno raditi, jer su prema svim zaposlenim maksimalno korektni i cene i uvažavaju radnika nebitno na kojoj funkciji se nalazio, te da je upravo zahvaljujući njima televizija K1 postigla toliki uspeh.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM