Jovana Joksimović na početku karijere svet portal svet
Scandal

October 28, 2020 12:32

By

PONOVO NA MALIM EKRANIMA! Jovana Joksimović dobila poslovnu ponudu koja se NE ODBIJA!

Prošlo je mesec dana otkako su voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević zvanično su prekinuli saradnju sa Prvom televizijom, a kako se šušla lepa voditeljka je već dobila novu poslovnu ponudu.

Ko će koga ako neće svoj svoga!

Prema pisanju domaćih medija, Jovanu ćemo uskoro moći da gledamo na televiziju njenog supruga Željka Joksimovića, gde će voditi jutarnji program, ali ovoga puta bez svog dugogodišnjeg saradnika i prijatelja Srđana Predojevića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана

Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije – rekao je izvor za “Informer”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана

  Jovana uveliko priprema svoju emisiju, a prvi put će se pred kamerama K1 pojaviti najkasnije krajem godine.

Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje – ističe izvor i dodaje da Jovana nije pomenula kolegu Srđana Predojevića i da ne zna da li će ga pozvati da joj se pridruži.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) дана

Jovana i Željko se ovim povodom nisu oglašavali dok je Srđan Predojević istakao da još uvek nije našao novi posao.

Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas – rekao je voditelj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана

FOTO: ATA IMAGES