Scandal

15 Oktobra, 2020 19:00

Marija URLALA na Milija: „Ovo ti je poslednji put da nas VREĐAŠ! Ko si, bre, ti?!“

Marija Šerifović nikako ne može da nađe zajednički jezik sa Aleksandrom Milićem Milijem!

Popović trpi ogroman pritisak! Žiri hoće da se reši Milija, Sale mora da ga brani!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, na jednom od poslednjih snimanja došlo je do žestokog okršaja, tačnije, Mara je Miliju očitala bukvicu, a imala je podršku svih kolega. Jedino je, kako smo još saznali, Saša Popović razapet između dve vatre. Mora da brani Milija zbog produkcije, ali razume i ostale članove žirija i ceni ih i poštuje, pa ne zna na koju će stranu.

– Ne znam tačno šta je Mili rekao, pa je Mariju izbacio iz takta, ali je baš pobesnela – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– U jednom momentu je ustala i osula paljbu: ‘Stanite, zaustavite se svi! Ovo ti je bio poslednji put da si uvredio mene ili bilo koga od nas u žiriju! Svi mi imamo i majke, i očeve, i braću, i sestre, i decu, unuke… Šta si ti istripovao?! Da možeš da nas vređaš? Ako ne umeš lepo da se raspravljaš, ne možeš ni da vređaš! Ovo ti kažem poslednji put’ – prepričava izvor i dodaje:

– Potom je Mili pokušao da se umeša, ali mu Mara nije dala da govori, već je nastavila da viče: ‘Pestani da me prekidaš, ne uskači mi u reč! Sačekaj da završim!’ Baš je bilo napeto, a koliko vidim, svi oni u žiriju kao da imaju prećutni dogovor da se reše Milija, pa je Popović na velikim mukama. U svakom slučaju, i te kako će biti gusto do kraja sezone – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!