scandal

28 Maja, 2020 19:00

Marina TEŠKO BOLESNA zbog Darka! Plaši se da će ih kamataši SVE POBITI!

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, veoma je mlada i može mnogo toga da podnese, ali sve Darkove gluposti su čak i nju stigle!

MARINA SMRŠALA, BLEDA, SAMO ĆUTI…

Naime, kako piše novi SCANDAL!, posle nesreće i svih problema nakon iste dok se Darko oporavljao, a usput vraćao dugove, ponovo se zaduživao i pravio prekršaje u saobraćaju iako mu je dozvola oduzeta, sada je Marinu izdala snaga.
Marina je mnogo mršava, bleda, ništa ne jede, samo ćuti, a od vrtoglavica bukvalno ne sme da mrdne iz kreveta jer strepi da će pasti i dodatno se povrediti – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Prva komšinica: Neću više da ćutim: OVO JE ISTINA O BRAKU POPOVIĆA I SUZANE! Biznismen Srđan: LUNA JE VARALA MARKA I SA MNOM! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Rada POVREDILA KIČMU! Hitno primljena u BOLNICU!

PROČITAJTE JOŠ: Bosanac i David ZARATILI! “Dosta si se FOLIRAO za vreme KORONE!”

– Ona jadna sama čuva dete, sve su obaveze na njoj. Ne kažem, pomaže njoj Darkova mama, ali opet, zna se da kad je beba u kući, ipak sve padne na majku. A da ne govorim o tome koliko se za Darka brine, živa se pojede, a on samo pravi nove probleme – priča za SCANDAL! izvor iz Brestača i dodaje:

– Tu su onda i mediji, pa se nekad i sa svekrvom sporečka, pa Darkova bivša Ana Sević… Pa kad će Lorena da dođe, pa što nije došla… Ma katastrofa! Dete ima jedva 23 godine, a već su je stigli problemi koje neko nema za ceo život! Duša joj je jadnici u nosu! Najviše se potrese kad čuje da Darka jure kamataši i da kamate samo rastu! Jadna, strepi da će ih ti ljudi sve pobiti! Darko opet kuka na majku i oca da mu dignu kredit i da sve vrati, te da umiri Marinu, ali kako će oni sve to skupa rešiti i da li će, nisam pametan… Kad bi Bog dao tom dečku malo pameti da se smiri. On nije loš momak, ali džaba mu sve kad ništa ne misli i samo srlja – završava komšija iz Brestača.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL