scandal

May 28, 2020 14:15

By

Bosanac i David ZARATILI! “Dosta si se FOLIRAO za vreme KORONE!”

Sve vreme vanrednog stanja koje je trajalo skoro dva meseca, svi članovi žirija Zvezda Granda na čelu sa Sašom Popovićem komunicirali su putem viber grupe za dopisivanje!

BOSANAC: “HVATAŠ SAMO NA PATETIKU!”

Kako piše novi SCANDAL!, uglavnom im je to služilo da se dogovaraju oko daljih aktivnosti i obaveza, ali naravno, nisu ni šale izostale! Međutim, nedavno, kada su snimanja ponovo počela, tačnije, neposredno pred prvo snimanje, Popović je objasnio da će zbog predloženih mera zaštite od korone, između svih članova žirija postojati zaštita.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Prva komšinica: Neću više da ćutim: OVO JE ISTINA O BRAKU POPOVIĆA I SUZANE! Biznismen Srđan: LUNA JE VARALA MARKA I SA MNOM! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! ekskluzivno! PRVA iskrena ISPOVEST Novaka Đokovića

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! otkriva: Aleksandra se LOŽI na Mariju Šerifović!

https://www.instagram.com/p/CAtH_yCJem3/

U pitanju je providni pleksligas koji svima garantuje potpunu bezbednost. To je pak odmah prokomentarisao Đorđe David koji je preležao koronu, pa se našalio sa kolegama: “Ja sam prošao kroz pakao, meni treba poseban tretman! Em, sam imao koronu, em, sam sada na štakama! Molim vas da sve to imate u vidu! Kao da me neko prokleo, ja ne znam šta je sledeće”, zezao se Đorđe David na svoj račun.
Dragan Stojković Bosanac nije izdržao, pa mu je odgovorio u svom stilu: “‘Ajde, bre, ne brukaj se! Samo na patetiku vataš i foliraš se, dosta je bilo! Hvala Bogu, živ si i zdrav si! Kukaš bre skoro dva meseca, ne mogu više da te slušam! Ja sam deda, bio sam operisan, pa se ne žalim”, napisao je Bosanac, saznaje SCANDAL!
Saša Popović i ostale članice žirija su mu odgovorile smešnim emotikonima jer je Boske onako na finjaka spustio rokera. Doduše, to je sve interno među njima i nema niko zle namere, čega su svi svesni, pa se uz posao, uvek dobro i zabavljaju!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM