scandal

May 27, 2020 17:00

By

SCANDAL! otkriva: Aleksandra se LOŽI na Mariju Šerifović!

Aleksandra Mladenović se, kako piše novi SCANDAL!,  nedavno našla u privatnom društvu, pa im je, slušajući kako peva Marija Šerifović, otvorila dušu! Naime, Aleksandra je priznala da se mnogo loži na energiju koju Mara šalje sa bine!

“JA BIH TAČNO SVE SA SEBE SKINULA I DALA MARIJI!”

– Aleksandra je sedela sa društvom… Slušali su muziku, pijuckalo se, pevalo… Ma neka opuštena atmosfera, i onda je neko sa Jutjuba pustio Mariju Šerifović i njeno izvođenje pesme “Pukni zoro” i “Ne dam bolu da me slomi” – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B9bgKhZnoMn/

– I čim je Aleksandra čula Marin glas, a i sama je talentovana i ume da prepozna pre svega kvalitet, samo je krenula da priča: Jao kako mene loži ova Marija! Sva se naježim kad je čujem! Ma, baš me pali njena energija! Slušajte vi taj glas! Ovo je onaj momenat kad bih u kafani sve sa sebe skinula i dala Mariji, ma sve pare i sve što imam! To je to, to je ta harizma – priča izvor i za kraj kaže:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Prva komšinica: Neću više da ćutim: OVO JE ISTINA O BRAKU POPOVIĆA I SUZANE! Biznismen Srđan: LUNA JE VARALA MARKA I SA MNOM! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! otkriva: Šta je Seku NATERALO da se okrene BOGU!

PROČITAJTE JOŠ: Božinovska ODUVALA Viki! Nosila hranu Popoviću zbog MARKETINGA!

– Do kraja te večeri, Aleksandra je samo Mariju slušala, a nije se niko ni bunio iz ekipe jer je Mara zaista neprevaziđena, i kad peva narodnjake, ali i kad tuče pop i rok, kao i svoje pesme – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM