scandal

May 26, 2020 19:00

By

SCANDAL! otkriva: Šta je Seku NATERALO da se okrene BOGU!

Samo za SCANDAL! jedna rođaka Seke Aleksić rešila je da ispriča pravu istinu o Sekinoj veri!

SEKA JE ISKRENA U SVOJOJ VERI!

Naime, nju jako boli što mnogi imaju zlonamerne komentare na Sekinu otvorenu ljubav prema pravoslavlju koju nesebično deli i preko društvenih mreža, te nam je ispričala koliko je Seka u stvari dobra i nesebična.
– Moja Seka je duša od žene, a mnogo je propatila u životu! Pored karijere i uspeha koji je isključivo svojim trudom stekla, ona je bila nesrećna sve dok nije rodila Jakova, svog prvenca – objašnjava rođaka za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Prva komšinica: Neću više da ćutim: OVO JE ISTINA O BRAKU POPOVIĆA I SUZANE! Biznismen Srđan: LUNA JE VARALA MARKA I SA MNOM! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Kebo, menjaj ove OČAJNE OBRVE!

PROČITAJTE JOŠ: Božinovska ODUVALA Viki! Nosila hranu Popoviću zbog MARKETINGA!

– Od kada se udala za Veljka, Seka je dugo pokušavala da dobije decu, ali nije joj se odmah dalo. Mnogo je propatila zbog toga, ali ona nije žena koja kuka i žali se, već se hrabro hvata u koštac sa svim problemima i izazovima i sve to pošteno rešava. A tako je bilo i sa trudnoćom. Prosto, nije gubila nadu i vremenom se okrenula Bogu i crkvi. Ona ima i svog duhovnika, čita religijske tekstove, crpi pozitivnu energiju iz mudrih misli duhovnih ljudi, slavi slavu, posti i pomaže obnavljanje crkava i manastira – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

https://www.instagram.com/p/CAXjTKlH_Gw/

– U Bogu je našla spas i sigurna je da je njeno prvo dete dar od Boga, a kako je i nakon prvog porođaja još više nastavila da se duhovno čisti i da na značaju daje samo pravim, a ne materijalnim stvarima, Bog ju je nagradio još jednim čedom. Naš Jovan se rodio na Svetog Jovana, pa šta je to drugo nego Božji znak i potvrda da Seka istinski oseća veru. I baš zato, ja koja znam koliko je patila, ali i koliko je iskrena i posvećena veri, moram da zapušim usta svima koji imaju prozivke na račun njenih religijskih objava. Bolje im je da se ugledaju na nju, nego što je ismevaju – završava rođaka.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM