Star

5 Marta, 2021 11:00

MAŠALA! Aleksandra Prijović ISKEŠIRALA 70.000 evra za nove SPOTOVE!

Aleksandra Prijović odlučila je da svojoj publici pokloni dva nova singla koje će pratiti i spotovi za koje je, prema pisanju domaćih medija, iskeširala čak 70.000 evra.

Oduševila publiku!

Kako se šuška, Aleksandra planira da snima spotove na nekoliko egzotičnih destinacija, među kojima su i Maldivi. Prema rečima dobro upućenog izvora, pesme bi trebalo da izađu na leto, a Aleksandrini fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide šta im je ovoga puta pripremila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Prija je samo od autorskih prava od pregleda na Jutjubu zaradila na hiljade evra, pa joj nije problem da toliko uloži i u nove pesme. Dogovor je da se pesme objave na leto, jer veruju da će se do tada situacija sa koronom smiriti. Ona želi da napravi nešto novo, što nije viđeno do sada – započeo je izvor za Srpski telegraf i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Spotovi će se snimati na lokacijama kao što su Maldivi. Okvirno će sve da košta oko 70.000 evra. Ispostavilo se da su Prija i Filip već letovali u jednom od tih hotela, pa je ona odmah pristala. Krajem aprila bi trebalo da otputuje sa svojim timom, a pesme bi trebalo da budu spremne do juna – zaključio je izvor.

FOTO: PRINTSCREEN, YOUTUBE PRINTSCREEN