Svet

24 Februar, 2021 18:00

Mili UNIŠTAVA Cecu! Zbog njega može da IZGUBI MILIONE!

Kompozitor, tekstopisac i producent Aleksandar Milić Mili uprkos nekada bliskoj saradnji i prijateljstvu staviće zabranu na svoje pesme Ceci Ražnatović, a njih ima preko 60.

Mili uništava Cecu!

Ako Mili zaista to uradi, Ceca će biti u ozbiljnom problemu. Ako joj stavi autorsku zabranu, ne samo da će izgubiti milione od emitovanja preko Youtube kanala, već neće moći da peva mnoge svoje pesme ni na koncertima i nastupima, što je zaista strašno – kaže dobro obavešten izvor za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

On može kao autor numera da stavi fonogramsku ili autorsku zabranu, s tim da je ova druga mnogo gora. Neke od njenih najvećih hitova Kad bi bio ranjen, Poziv, Ljubav živi, Pogrešan broj uradio je upravo Mili u saradnji sa Marinom Tucaković. Mili nikada nije želeo da priča o detaljima razlaza sa Cecom, ali definitivno je da se nisu ostali u dobrim odnosima. Kada je on odlučio da stavi tačku na tu saradnju, svima je bilo čudno, jer je bila i više nego uspešna i trajala je dve decenije. Napravio je Ceci neke od najvećih hitova i godinama se bavio njenom karijerom, on jeste njoj pomogao, ali i ona je njega progurala u karijeri. Samo je u jednom momentu sve presekao. Kao razlog prekida saradnje naveo je to da nije siguran da li bi taj posao radio sa istom željom kao i ranije – zaključio je naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca uveliko radi na novom albumu, a kada su pitali Milija da li će obnoviti saradnju sa njom, rekao je da nema ni govora o tome. Njihov odnos varirao je od dobrog do lošeg, a svojevremo je jedan njegov intervju privukao veliku pažnju, jer se videla netrpeljivost između njega i Cece.

-Ušće je najveći domaći zadatak za pevače i na njega izlaze samo oni koji su ga dostojni. Voleo bih da Brena zapeva na ovom mestu i siguran sam da može da dovede više ljudi nego Ceca. Mislim da smo Ceca i ja dovoljno radili zajedno, ona je otpevala 60 mojih pesama. Smatram da je za nju i za mene bolje da se više ne ponavljamo. Posvetio sam se “Miligramu”, tu je i Brenina karijera, pa ne verujem da bih mogao da se bavim i Cecom. Najveća zvezda na Balkanu je ipak pesma, jer jedino one ostaju – rekao je tada Mili koji je u to vreme radio sa Lepom Brenom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Godinu dana nakon što je prekinuo saradnju sa Cecom, snimio je duetsku pesmu sa Jelenom Karleušom koja je izazvala potpunu pometnju u javnosti, a mnogi su komentarisali da je to uradio u inta bivšoj prijateljici i dugogodišnjoj saradnici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Do zaključenja broja Aleksandar Milić Mili nije odgovarao na naše pozive, a ni poruke, dok je Svetlana Ceca Ražnatović demantovala naša saznanja. Na Grandu ni nezvanično nisu znali ništa da nam kažu o Milijevim potezima, ali su sigurni da se Saša Popović niti bilo od kolega iz žirija u taj sukob neće mešati.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ