Ana Korać šubara
Svet

17 Januara, 2021 10:00

NIJE Maja Marinković JEDINA! I Lepa Brena KOPIRA Anu Korać!

Maja Marinković je poslednjih meseci bila predmet sprdnje na internetu zbog toga što je u svemu imitirala Anu Korać. Počevši od plastičnih operacija, pa do identičnih odevnih kombinacija. Poslednja Majina imitacija u dugom nizu je to da Čorbu često „čačka“ po nosu. Što prstićima, što (novim plastičnim) nosićem trlja svog trenutnog partnera po nosu. Ako se prisetimo, to je Ana stalno radila, a i dalje radi, Davidu.

Lepa brena šubara

Brena kopira Anu Korać, ili joj je hladno po glavi?

No, da je Ana Korać, hteli mi to da priznamo ili ne, postala trendseterka svedoči i to da je i Lepa Brena ubrzo nakon što je starleta postavila fotografiju sa šubarom, uradila isto to. Ipak, vrlo moguće je da se ovde ne radi o imitaciji, a kamoli o opsesiji Anom Korać. Jednostavno, šubara je jedan od omiljenih zimskih aksesoara. A i Breni je sigurno, zbog godina i lošije cirkulacije, mnogo hladnije nego Ani.
U nastavku  teksta pogledajte koje još estradne zvezde imaju problem sa „cirkulacijom“.

Slađa Alegro šubara

Slađa Alegro sa „Buba Miranović“ šubarom

Dizajneri širom sveta kažu da su šubare sada u trendu, a najbolja stvar kod šubare je da, pored toga što izgledaju prefinjeno i moderno one nas greju i veoma su udobne.

Anđelka Tomašević šubara

Anđelka Tomašević je sjajno uklopila boju kose sa kaputom, a šubaru sa „dolče vita“ džemperom

Jelena Gavrilović je dokaz da „plavuše to rade bolje“!

I kao što trendovi obično imaju svoje životne i modne puteve, trend šubara je bez izuzetka. Velike, male, od lažnog krzna, pravog krzna, crne, braon, bele, crvene ili u svetlim bojama ove moderne kape zadovoljiće sve ukuse i stilove.

Jelena Gavrilović šubara

Jelena Gavrilović je istakla svoju raskošnu frizuru crnim autfitom

Šubara Sandre Afrike je najčupavija!

Šubara ide savršeno sa kaputom, bundom i bilo kojim stilom. Možete nositi farmerke, haljine, suknje, kratke pantalone i helanke, pa čak i trenerku, šta god poželite. Dame sa šubarom odišu otmenošću i elegancijom.

Sandra Afrika printscreen

Sandra Rusija, pardon Afrika je ponela najčupaviju

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM