Mensur Ajdarpašić
Star

6 Septembra, 2021 09:58

Prva noć nove sezone Zadruge! Mensur odmah PRIVEO! Marijana i Matora se ZAKRVILE!

Mensur Ajdarpašić je vreme provodio sa Milicom Veselinović. Njih dvoje su najpre razgovarali na njegovom krevetu a onda je on njoj dao preglog da legne pored njega što je ona i uradila.

Mensur odmah PRIVEO!

Kako je legla, njih dvoje su krenuli da se maze i pričaju, pa je zanosni crnogorac rešio da ih pokrije i tada se našalio na Milicin račun jer se ona plašila komentara zadrugara.

Ja moram da nas pokrijem, hladno je, a i moram da promenim ulje, da vidim kakav je motor – rekao je Mensur dok je mazio Milicu po kosi i porkivao ih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

Ma nemoj, mora to drugačijem pomisliće svašta – rekla je Milica.

Nakon toga njih dvoje su se prepustili jedno drugom i krenuli da se maze, a Mensur je u nekoliko navrata Milici šapnuo nešto na uvo, a onda ju je čak i poljubio u obraz i kraj usana, a onda i u čelo.

Marijana i Matora se ZAKRVILE!

Dok je Filip Car govorio o svom ulasku i odnosu sa Janjušem, izbila je žestoka svađa između Jovane Tomić Matore i Marijane Zonjić. Naime, Matoroj se nije svidelo što Zonjićeva, kako kaže, poziva sve da je zaprate na Instagramu.

Onda su se dotakli i Matorinih prijatelja, kao i njene bivše devojke Sanje Stanković. Marijana je počela da tvrdi i kako je Matora ne voli već godinama.

Al’ se ova Marijana Zonjić naložila za Instagram. Ona da je valjala ne bi izašla prošlog rijalitija – povikala je Matora.

Ja sam izbačena zbog drugarica s kojima si ti bila bliska. Pa dobro, svi grešimo. I ti si jela g*vna! Verovatno znaš šta se desilo kod Cileta, pa me napadaš sada. Pravilo mi se… Najbolji ste drugari, sigurno znaš – uzvratila je Marijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic)

Ja ne znam kada je ko o tebi pričao lepo. A šta je bilo kod Cileta? Nemoj da me uzimaš u usta. Moje drugare nemoj da uzimaš u usta – rekla je Matora.

To što su oni napravili, ja ću tek da pričam. Šta te boli uvo za Instagram? Ja ne znam koji problem ti imaš sa mnom treću godinu već, kepecu, mali, napaćeni, nedoj*bani. Ti si ovde najveća k*rvetina – dodala je Marijana Zonjić.

Što me provociraš sa Ciletom? Što me provociraš s tim? Ispravka, k*rvećetina – rekla je Matora.

To govori s kim si bila. Ja tvoju nijednu bivšu ne znam, osim Sanje iz rijalitija. Luks zna! Kepecu, Već si krenula da hvataš cure, toliko kolko si doj*bana – dodala je Marijana.

Hajde popuši nekome k*rac! Nemoj da se porediš s mojim bivšima, ti ne možeš da se porediš s njima – nastavila je Matora.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ