Star

February 1, 2021 19:57

By

Mensur ulazi da UNIŠTI Maju! Pašće KRV kad ispriča ISTINU o s*ksu!

Kada je Stefan Karić otkrio pred svim zadrugarima da je Maja Marinković prošlog leta ima s*ks sa Mensurom, u Beloj kući nastao je haos! Mina Vrbaški je skočila kao oparena, pa je vikala na sav glas, a Maja je mrtva hladna objasnila da su ona i Mensur letos bili slobodni, te su mogli da rade šta žele!

Mensur ulazi da uništi Maju

Janjuš je pobeleo od muke kad je čuo da mu je Maja bila neverna, a krv će pasti tek kada Mensur uđe u Zadrugu da otkrije sve detalje njihove afere!

To sa Majom je sada moja privatna stvar. Kada uđem u Zadrugu, sve ću tamo ispričati, sve do detalja! Ne želim da vodim rijaliti dok sam u spoljnom svetu”, rekao nam je kratko Mensur ne poričući da je imao seks sa Majom u njenom stanu, što će najteže podneti njegova bivša devojka Mina. S druge strane, Majin otac Taki se ljuti jer u rijaliti stižu informacije iz spoljnog sveta.


Ja sam čuo da su moja Maja i Mensur bili u nekoj šemi letos, i to je sve što znam. Poznajem dečka, sreo sam ga letos u gradu i lepo smo se pozdravili i ispričali. Ja ću sada Mensura da pozovem da ga pitam iz prve ruke šta se to dešavalo između njih. Znam da su njih dvoje letos izlazili po splavovima i da su sa njima u društvu bili Edo i Pešićka. Posle izlaska su svi išli kod Maje u stan. E sad, da li je Mensur prespavao kod nje jer nije imao gde… To šta je on imao sa Minom i da li je on nasilnik mene to ne zanima. Da li bi voleo njega za zeta, pa ne. Ne volim nijednog dok to ne bude stvarno i zvanično. Samo mi je drago što se Maja sklonila od ovog Čorbe koji joj nije izlazio iz zadnjice. On bre dečko nimalo nije sladak, čuo sam da je valjao travu, prodavao oružje, ma sačuvaj Bože – objasnio je za STAR Taki.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR