Dom Siniše Mihajlovića
Svet

29 маја, 2023 22:00

By

Muškarac koji je posle Mihe uneo radost u njen život: Arijana je zbog njega prebolela Sinišu FOTO

Mihina smrt Arijanu naterala da se izdigne iz pepela

Nije tajna da je još na početku suprugove borbe Arijana podršku potražila u roditeljima i bratu Valteru Rapaconiju. Bez topline zagrljaja oca i majke ona zasigurno ne bi uspela da se tako jako i snažno nosi sa svim dešavanjima od 2019. godine, kada je Mihajloviću prvi put dijagnostikovana leukemija.

Pročitajte Najbolji drug iz detinjstva mu je zapalio rodni dom, a Miha mu je oprostio – Ovde je živeo Siniša Mihajlović FOTO

Mihina smrt

Foto: Instagram

U zagrljaju roditelja i brata ona se lagano priprema za venčanje mezimice Virdžinije, koja će svom izabraniku, fudbaleru Alesandru Voljaku uskoro izgovoriti sudbonosno da. Dve godine je prošlo od veridbe, u međuvremenu Miha nas je napustio, ali je zato na svet stigla naslednica sportiste i influenserke. Devojčica je donela novu radost u čitavu porodicu.

Pročitajte Miha nije dočekao da vidi svog anđela – Udaje se Virdžinija Mihajlović, tata nije tu da joj da blagoslov FOTO

Mihina smrt

Foto: Instagram

Arijana Mihajlović nakon Mihine smrti posvetila se odgoju unuke, a evo sada je dobila razlog više za radost. Na raspolaganju je Virdžiniji za sve pripreme oko venčanja, okrenuta je i drugim naslednicima, dok ni lekovite sate sa bratom ona nikako ne propušta, piše Story.

Pročitajte Tuga: Arijana Mihajlović na Sinišin rođendan objavom svima slomila srce, stiže joj podrška sa svih strana (FOTO)


Valter Rapaconi, ako je suditi po Instagramu, prirodnjak je i takođe sportista. Odlazi u teretanu, odlično izgleda, ali prvenstveno je on posvećen prirodi. Okružen životinjama i zelenilom svoj je na svome, a čini se da lagano on to svoje viđenje prenosi i na sestru, kojoj je u ovom momentu definitivno neophodan dodir sa prirodom, koja se mnogima pokazala lekovitom. Ispod njihove zajedničke slike Arijana je napisala:

– Kao grane na drvetu rastemo i odlazimo u suprotnim pravcima, ali naš koren ostaje isti i snažan.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram