Mika i Giba kao žene
Svet

February 20, 2023 20:50

By

Mika i Giba promenili pol, jedan od njih se čak i udao: Evo kako se zovu i šta kaže mama Rada

Mika i Giba Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, privukli su pažnju još pri učešću u “Velikom bratu”, a još šira javnost upoznala ih tokom boravka u Zadruzi. Popularna braća od prvog pojavljivanja pažnju su privukla svojim specifičnim izgledom, a kako piše Kurir, oni više nisu muškarci niti se zovu Mika i Giba Vasić.  Po Kako tvrdi pomenuti list, popularna braća promenila su pol i sad se zovu Ivana i Ana Nikolić.

Pročitajte: Mika i Giba žele da promene pol – Brat sve potvrdio

Printscreen

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice. Kako tvrdi matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

Pročitajte: Mika i Giba Vasić zaljubljeni su u ovog popularnog pevača

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, venčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za venčanje u skorije vreme, pa su to učinili u blačkoj opštini.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Nemačku, gde žive i rade.

Majka Rada u suzama zbog sinova

Mika i Giba Vasić oduvek su se ponašali kao žene, a njihovu majku Radu je to veoma pogađalo, o čemu je javno i govorila.

Ja kao majka… Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: “O, Bože, da li sam nešto zgrešila?” Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga “vidi ovaj je ko žensko, gej!” Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumem, života mi – pričala je Rada.

Rajko Ristić

– Ja sam moju decu vodila kod doktora, kao majka i oni su po krvi i mokraći rekli da imaju više ženskih hormona. Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi… Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla – ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca. Ja sam majka, to mene boli. Bože moj, ja bolje da vidim moju decu takvu kakvi su, nego ne daj Bože da ih ja guram u kolicima. Kako je toj majki koja gura svoje dete i gleda ga nesposobnog – istakla je ona svojevremeno.

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM, PRINTSCREEN