Rada Vasić bez kose svet portal svet
Svet

December 22, 2023 09:00

By

Teško bolesna Rada Vasić moli za pomoć: Zbog bolesti više ne liči na sebe, muž u još težem stanju (foto)

Rada Vasić bez kose ostala zbog teške bolesti

Radu Vasić, jednu od omiljenih učesnica rijalitija, prvo “Velikog brata”, a potom i “Zadruge”, javnost je upoznala kao veoma duhovitu i veselu ženu, zbog čega je i zavolela. Nažalost, svi oni koji ovu bivšu rijaliti učesnicu prate na Tiktoku juče su ostali zatečeni kada su videli da je Rada Vasić bez kose i vidno otečena.

Rada Vasić bez kose svet portal svet

Rajko Ristić

– Ovom prilikom želela bih svima da čestitam Novu godinu u malo drugačijem izdanju – započela je Rada obraćanje svojim pratiocima na Tiktoku, a potom je zamolila za pomoć.

Pročitajte Rada Vasić prvi put progovorila o promeni pola Mike i Gibe, pa nasmejala sve 

– Molim vas, neka nam neko pomogne, koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo nisam htela da se pojavljujem ovako bez kose, mnogo se loše osećam. Mnogo mi teško idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – rekla je Rada u lajvu na Tiktoku.

Rada Vasić ostala bez kose zbog teške bolesti

Rada Vasić je i ranije govorila o tome da su se teško razboleli i ona i njen suprug Rade. Njoj je otkriven rak dojke, dok su njenom suprugu otkazali bubrezi.

Rada Vasić bez kose svet portal svet

Ata images

– Nije dobro. Razboleli smo se. Rade je u Nišu na dijalizi, bubrezi su mu otkazali. Ostali smo bez para. Kad je muž zarađivao, imali smo. Imamo mi kuću, ali ja to ne mogu sad prodati. Ovo stanje se zove skupoća. Lekovi koštaju, a moramo ih kupovati. Treba nam posebna hrana. Ne smemo jesti svinjetinu, već moramo jesti teletinu, a ona je preskupa. Svaki dinar košta – rekla je ranije Rada.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, TIKTOK