Svet

July 29, 2022 19:11

By

Ekskluzivni papraco posle venčanja: Prve zajedničke fotografije Milene Ivanović i Igora Jurića (Foto)

Milena Ivanović i Igor Jurić u prvoj zajedničkoj šetnji posle venčanja

Pre mesec dana kao bomba odjeknula je vest da su Milena Ivanović i Igor Jurić u vezi. A, sve to poteklo je od njihove zajedničke fotografije koju je na svom Instagram profilu objavila Oliverova udovica, uz emotikon srca i samo jednu reč – Ljubav.

Milena posle te objave nije želela da govori o njihovoj ljubavi, a Igor je bio kratak i novinarima je samo, pomalo ljutito, rekao:

– Pitajte Milenu da li smo u vezi!

Milena Ivanović i Igor Jurić

Instagram

Pročitajte: Udovica Olivera Ivanovića pokazala burmu – O njenom venčanju sa Igorom Jurićem svi pričaju 

Posle te njegove izjave mnogi su pomislili da među njima ipak nema ništa više od prijateljstva. No, nedugo potom lepa Milena se pojavila sa burmom na ruci i svima jasno stavila do znanja da ne samo da je u vezi sa Jurićem, već da su tu ljubav krunisali i brakom.

A, da ljubav između ovo dvoje ljudi, koje je zbližila teška životna priča, cveta, imali smo priliku da se uverimo danas, kada je naš papraco fotografiso ovaj poznati par.

Milena Ivanović i Igor Jurić

Svet

Pročitajte: Udovica Olivera Ivanovića na meti gnusnih provokacija žena – Profitirala na pogibiji muža… (foto) 

Milena i Igor su danas u popodnevnim časovima opušteno šetali novosadskim tržnim centrom Promenada, a društvo su im pravili Jurićeva ćerka Saška i Ivanovićkin sin Bogdan.

Milena Ivanović i Igor Jurić

Svet

S obzirom na to da su bili u društvu svojih potomaka, jasno je da su deca koju imaju iz prethodnih brakova odlično prihvatila njihovu ljubav.

Milena Ivanović i Igor Jurić

 

AUTOR: SVET

FOTO: SVET