Svet

September 11, 2021 21:00

By

Miljani Zola preči od Zadruge! Zbog njega joj sledi DISKVALIFIKACIJA?

Malo je falilo da Miljana Kulić ne dođe u Šimanovce! Ona je na sve načine pokušavala da odloži svoj ulazak u rijaliti jer nije mogla da se odvoji od Zole!

Miljani Zola najbitniji!

Ova dva meseca, koliko je bila u spoljnom svetu, Miljana takoreći nije sastavila dva dana u kući. Bila je sa Zolom, pa išla u etno selo, pa sa mamom i sinčićem na more, pa u kockarnice, pa je jurila Darka Lazića – započinje priču izvor Sveta i dodaje:

-Pred ulazak, opet se pomirila sa Zolom, počeli su tajno da se viđaju, jer Marija nije smela da sazna za to, žena bi poludela. Zola ju je lako opet obrlatio, sve što joj je ostalo para dali su na kocku i provod. Pa pošto joj se osladio takav život, Miljana je htela da priča sa produkcijom da uđe kasnije, ali o tome nije bilo ni govora. Ugovor je potpisan i nisu hteli da odstupe od njega. Plus kad je Mariji rekla da bi još malo da uživa, ova samo što je u top nije stavila. Miljana bi sad trebalo da uzima 3.000 evra nedeljno, što za 10 meseci dođe na 120.000. Najbolje da će Marija da dozvoli da zbog s**sa sa Zolom izgube bogatstvo, ali je Miljana do ulaska u studio uzimala telefon od koga stigne i zvala Zolu da vidi gde je i šta radi – zaključuje izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ