Star

November 12, 2020 18:00

By

Mira Antonović stiže na SUĐENJE: “Briga me ako je Miroslav u BOLNICI! Devin i ja dolazimo da ZAVRŠIMO SA NJIM!”

Vest da je Miroslav Ilić doživeo predinfarktno stanje i da se nalazi u bolnici odjeknula je kao bomba, naročito u Americi, gde se Mira Antonović i njen sin Devin spremaju za put u Beograd, piše tabloid STAR.

Mira sumnja da Miroslav ponovo planira da izbegne sud!

Zbog velikog broja kolega i prijatelja koji su ga zvali, pevač se posle nekoliko dana obratio medijima:

– Nema razloga da se brinete. Sve je u redu. Nemam nikakve tegobe, dobro sam, sve je okej sa mojim zdravljem, hvala Bogu – bilo je sve što je rekao, dok prijatelji Mire Antonović smatraju da pevač samo priprema teren zbog suđenja koje sledi, a na kome definitivno treba da se utvrdi da li je on Devinov otac.

– Mira je bila iznenađena kada je pročitala tu vest u medijima, naročito jer se poslednje ročište na kome bi trebalo konačno da se utvrdi očinstvo non stop pomera. Miroslav je stalno nalazio izgovore da ne bi došao na to suđenje i da se ne bi sreo sa Mirom i Devinom u četri oka, ali sada više nema izbegavanja. Zato i sumnja da ovo oko svog zdravstvenog stanja radi kako bi opet sve odložio. Mučno je sve ovo za nju, ali je odlučila da istraje do kraja, čak i u jeku pandemije želi da putuje iz Amerike u Srbiju kako bi više sve ovo okončala – ispričao nam je Mirin prijatelj koji je sa njom u kontaktu, dok je ona kratko rekla:

– Ovo što se radi više nema smisla, trebalo je sve da bude gotovo još u septembru, međutim zbog zatvorenih granica i korone mi nismo mogli da doputujemo. Sada smo konačno i Devin i ja kupili avionske karte i dolazimo na ročište koje je 28. decembra, a kakav problem Miroslav ima sa zdravljem to nije moja stvar

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ