Star

21 Aprila, 2022 21:56

Brena nije jedina: Ova pevačica tvrdi da je Miroslava Ilića mogla oterati u zatvor

Miroslav i Zorica u svađi su preko dve decenije

Miroslav Ilić je, čini se, u sukobu sa mnogim kolegama. Pored Lepe Brene, sa kojom su trzavice počele još osamdesetih godina, Ilić se posvađao i sa Sašom Popovićem.

saša popović

RAJKO RISTIĆ

Naime, kako je pre nekoliko godina u jednom intervjuu Popović otkrio, Miroslav je od njega tražio da „skinu“ Zoricu i ljude oko nje, a pošto ovaj nije pristao na to, slavuj iz Mrčajevaca je prestao da govori s njim.

Miroslav i Zorica u svađi zbog Mire Marković

Hteo je da dođe u „Grand“ da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da „skinemo“ Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik. Da ih zajedničkim snagama oborimo – rekao je tada Popović.

zorica brunclik

IVAN VUČIĆEVIĆ

O svemu ovome progovorila je Zorica Brunclik, koja tvrdi da je svojevremeno mogla slavuja iz Mrčajevaca da otera u zatvor.

Iskrena da budem, pročitala sam intervju Saše Popovića za „Vesti“ i sada mi je jasno da Miroslav Ilić u njemu nije našao saučesnika, ali jeste u čelnicima Radio-televizije Srbije. Sad mi je jasno zbog čega 12 godina nisam bila na RTS-u, a Miroslav Ilić se nije skidao s nacionalne televizije – rekla je za Alo Brunclikova i otkrila šokantnu priču o tome kako je čuvenog pevača zamalo oterala u zatvor.

Pročitajte: Miroslav Ilić otkrio istinu o Šabanu Šauliću! „Često se nismo slagali!“

MIROSLAV ILIĆ

ATA IMAGES

Isti taj Miroslav vrlo dobro zna da sam mogla u zatvor da ga oteram. Ranije sam ga i tužila zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković, koju je izrekao posle 5. oktobra. On je tada već imao jednu presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru. E, to je bila moja krivična prijava i advokat Zdenko Tomanović, koji ga je tada branio, može da vam potvrdi, da ja nisam povukla tu prijavu, Mirolav Ilić bi završio iza rešetaka. Tražila sam pismeno izvinjenje i još uvek imam tu presudu gde Miroslav piše: „Izvinjavam se Zorici Brunclik“. Zvonko Tomanović me je molio da povučem prijavu. Bog sve vidi, samo ću to kazati na kraju“ – rekla je ranije Zorica Brunclik.

Miroslav i Zorica do danas se nisu izmirili, iako oboje imaju dosta zajedničkih prijatelja.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES