Modna kombinacije Dragane Mićalović
LEPRŠAVO

21 Juna, 2022 19:00

Letnja haljina Dragane Mićalović oduševila: Da li biste se usudili da iznesete ovu modnu kombinaciju? (foto)

Modna kombinacija Dragane Mićalović koju će obožavati sve dame 

Dragana Mićalović, harizmatilna glumica i sestra Slobode Mićalović često iznenadi svojim odevnim kombinacijama. Lepoj glumici pristaju mnogi stilovi, od elegantnih preko gracioznih do onih ležernijih u kojima se sigurno i najbolje oseća.

Pročitajte: Kakva klasa, prestonica je opet gorela – Supruga Frana Lasića je kraljica klasike, novo izdanje bez greške, a efekat je top (foto)

Upravo jednu takvu objavila je na svom Insatgram nalogu. Letnja plava haljinica s cvetovima definitvno je pravi izbor za dnevne i večernje šetnje ali ono što je mnoge oduševilo jeste to što je uz, čini se, satensku haljinu ukombinovala bele patike. Savršena kombinacija koja može biti inspiracija mlađim devojkama budući da su mature u jeku ili onim starijim koje žele da se podmlade.

Pročitajte: Jednostavno, efektno i šik – Dragana Mićalović u nesvakidašnjoj kombinaciji, jedan detalj će vas oduševiti (foto)

Foto: Instagram Screenshot

Tu je još jedna zanimljiva kombinacija a u pitanju su neprolazne tufne takođe u kombinaciji sa istim belim patikama koje su definitvno ovog leta apsolutni must have.

Kažite nam u anketi koja kombinacija vam se više dopada:

Koja kombinacija Dragane Mićalović vam se najviše dopada?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot