SASVIM ISKRENO!

June 15, 2022 12:00

By

Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo pevačice: Saznajte koja ga je najviše oduševila a koja razočarala pojavljivanjem (foto)

Modni komentator David Ćurčić ni ovoga puta nije štedeo dame sa javne scene

Modni komentator David Ćurčić isprozivao Minu Kostić i Zlatu Petrović

Modne kombinacije koje su Davidu ovog puta privukle najviše pažnje jesu Nataše Bekvalac, Ane Nikolić, Zlate Petrović i Mine Kostić. Stil Bekvalčeve pobedio je ove nedelje, dok je kombinacija Mine Kostić potpuni promašaj. Za koju je pevačicu je rekao da ga nije potpuno oduševila pogledajte u nastavku…

Pročitajte: Cela estrada na jednom mestu – Ove dve žene sinoć su bile sinonim glamura, pokazale svima šta znači savršenstvo (foto)

Foto: Rajko Ristić

Nataša Bekvalac (pogodak nedelje)

Nisam preterano oduševljen, ali ovo je definitivno najbolja kombinacija na današnjoj listi. Haljina korektna, torba i obuća takođe! Šminka i frizura su odlični.

Pročitajte: Poznate lepotice zablistale na prestoničkom događaju – Tamara Dragičević je posebno oduševila (foto)

Foto: Rajko Ristić

Ana Nikolić (3 zvezdice)

Zanimljivo, ali malo kičasto. Haljina odlična, jedino bih izbacio ili zamenio ukras na glavi. Takođe mislim da je Ani oduvek bolje pristajala puštena kosa.

Pročitajte: Priča u koju je stalo mnogo stila – Poznate lepotice zablistale na crvenom tepihu u Zagrebu, jedna je posebno oduševila (foto)

Foto: Rajko Ristić

Zlata (2 zvezdice)

Zlata izgleda odlično, međutim, ne znam šta se desilo sa šminkom, odaje mi utisak da je krenula na neku kostimiranu zabavu. Odelo okej, ali u kombinaciji sa crvenim karminom – nikako ne!

Pročitajte: Pevačice na prestoničkom događaju raspametile javnost bez šminke i visokih potpetica (FOTO)

Foto: Rajko Ristić

Mina (2 zvezdice)

Još jedna u nizu pevačica koja izgleda odlično, ali je totalno promašila kombinaciju. Ove boje joj super stoje, međutim sve deluje kratko, tesno i ove svetleće čarape mi jako smetaju.

U anketi koja je pred vama kažite nam i svoje mišljenje…

Koja pevačica je po vašem mišljenju najbolje obučena?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić