Modni kreator Saša Vidić
Svet

20 Maja, 2022 10:00

Seka mu je dala svoje poverenje a on… Pevačica zanemela pred rečima Saše Vidića: Ipak sam ja nju stvorio

Modni kreator Saša Vidić kaže da je sarađivao sa Svetlanom od samog početka njene karijere

Modni kreator Saša Vidić o odnosu sa Sekom i„neprijateljima“ na estradi

Pevačica Seka Aleksić sinoć je napravila gala promociju na kojoj je prisustvovao veliki broj njenih saradnika i prijatelja, a među njima našao se stilista i modni kreator Saša Vidić koji se pojavio nakon duže pauze zbog smrti oca.

Pročitajte: Saša Vidić žestoko opleo po pevačici: Smrdi kao tigar u sezoni parenja!

U crnoj elegantnoj haljini sa dubokim dekolteom, Seka je dočekala svoje goste, a svojom pojavljivanjem kreator je kako kaže, jasno svima stavio do znanja da među njima nema zle krvi, iako se tako pisalo.

Sve mi je dosadilo. Svega mi je dosta bilo. Prijala mi je ta neka medijska ćutnja. Osećam se lepše… Najvažniji mi je moj Mateo (pas) – rekao je Saša Vidić za „Pink.rs“ i progovorio o navodnoj svađi i odnosu sa Sekom:

Pročitajte: Seka Aleksić na sav glas o Karleuši: Epilog petnaestogodišnjeg sukoba o kom Jelena mudro ćuti

– Pojavio sam se večeras da demantujem da nisam u dobrim odnosima sa Sekom. Pokušavaju da nas posvađaju na sve načine… Ipak sam ja nju napravio, ona je meni dala svoje poverenje. Ona je prva velika pevačica na kojoj sam od temelja radio. Primetio sam da je malo smršala. Ja nemam neprijatelje, jer ih izmišljam, već imam dobru mrežu da mi kažu ko je šta rekao i onda ti ja lepo odgovorim – poručio je Vidić, istakavši da mu se dopada Sekin novi projekat.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Ata images