Muž Bojane Ordinačev
ekskluzivno

December 4, 2022 15:00

By

Sad je jasno zašto ga krije deset godina: Muž Bojane Ordinačev je prezgodan FOTO

Muž Bojane Ordinačev je potpuno posvećen porodici

Više od decenije Bojana Ordinačev voli jednog muškarca,  a medijima, koliko god to delovalo čudno i zapanjujuće do skoro nije pošlo za rukom da doznaju o kome se radi. Nije krila glumica da je ludo zaljubljena, da kraj izabranika ima sigurnost, ljubav i podršku, ali o njegovom identitetu, tome čime se bavi i kako izgleda nikada nije želela da govori i po mišljenju mnogih ispravno je postupila, kada već njena jača polovina nije javna ličnost.

Pročitajte: MALO SE ZANELA – Bojana Ordinačev u trenutku nepažnje pokazala TETOVAŽU na svom MEĐUNOŽJU! (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bojana ordinacev (@bojanaordinacev)

Muž Bojane Ordinačev i lepa glumica godinama unazad žive u zajednici, a njihova sreća postala je dva puta veća prethodnog oktobra kada im je u svet ušetao i ulepšao ga sin Najda. Zahvaljujući preslatkom nasledniku dramske umetnice u javnost je dospela prva porodična fotografija, na kojoj su uz njega i mama i tata.

Ordinačev je, naime, lično fotografiju podelila sa javnošću, tačnije objavila ju je na “Instagramu” uz pitanje: “Koja je vaša omiljena fotka?” Mada su na njoj samo senke porodičnog portreta glumice, njenog muža i sina dosta toga iz toga se dalo zaključiti.

Pročitajte:

Muž Bojane Ordinačev

Foto: Instagram

Na prvom mestu da je muž Bojane Ordinačev izuzetno zgodan, visok muškarac, da je sportski tip, a na posletku i da je posvećen sinu, da ga rado vodi u šetnje i sa njim provodi vreme.

Što bi Balašević rekao izgleda da glumica i njen suprug imaju njihov mali svet i oko njega kineski zid, te da retko kome dozvoljavaju da dopru do njihove intime, što je i ključ za uspešan i skladan odnos.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Instagram