Supruga Dušana Tadića
Svet

December 2, 2022 19:30

By

Upoznajte Draganu Tadić, najlepšu među ženama srpskih fudbalera FOTO

Supruga Dušana Tadića nije klasična žena fudbalera

Dok se u Kataru održava Svetsko prvenstvo u fudbalu, čini se da pažnju medija, više od samih fudbalera, privlače njihove supruge. Pa, smo svakodnevno svedoci kako se devojke i žene, što naših, što inostranih nogometaša provode u Dohi.

I dok neke objavljuju slike iz šopinga, druge sa plaže, jedna od njih, čini se, uopšte se ne nalazi u Kataru, a to je Dragana,  supruga Dušana Tadića, kapitena srpske reprezentacije.

Pročitajte: Sukobili se Gudelj i Luka Jović – Sofija i Anastasija nemo posmatrale incident u Kataru

Lepa Dragana nije klasična žena fudbalera, a u prilog tome govori i to što nikada nije želela da se eksponira u javnosti, nije aktivna na društvenim mrežama, prirodna je lepotica… I zbog svega toga postala je miljenica nacije, iako se o njoj malo šta zna.

Ko je supruga Dušana Tadića

Supruga Dušana Tadića je sa slavnim fudbalerom još od srednjoškolskih dana, a dok je on igrao za Vojvodinu, Dragana je studirala u Novom Sadu, gde su zajedno i živeli.

Potom ga je pratila i u inostranstvo, od Holandije, preko Engleske, a sad su ponovo nastanjeni u Holandiji, gde su nedavno kupili luksuznu kuću, od, kako se pisalo, preko dva miliona evra.

Pročitajte: Fudbaler Dušan Tadić povređen u napadu pljačkaša – Otkrivamo sve detalje 

Instagram

Dragana i Dušan u braku su dobili sina Petra, koji nosi ime po fudbalerovom ocu, i ćerku Taru. I dok Duća blista kao kapiten Ajaksa, Dragana se brine o njihovoj deci i porodici, koja za sve ove godine nijednog trenutka nije bila tema negativnih novinskih napisa.

– Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je Dušan jednom prilikom, ne želeći mnogo da priča o svom privatnom životu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, TWITTER