Bogdana i Anastasija
Svet

November 30, 2022 21:19

By

Bogdana ovo nije zaslužila: Anastasija u provodu u društvu Veljkove bivše FOTO

Bogdana i Anastasija Ražnatović oduvek su bile u odličnim odnosima, no mnogi su posle video snimka koji je danas nastao pomislili da će doći do zahlađenja odnosa između snajke i zaove.

Pročitajte: Netrpeljivost između Rodićki i Anastasije više nije tajna

Bogdana i Veljko

Ata images

Naime, Anastasija je danas objavila snimak iz Katara, na kome može videti da je u društvu Ane Rajković, supruge golmana Predraga Rajkovića. I to ne bi bilo ništa neobično da Ana nije bivša devojka Veljka Ražnatovića, a pisalo se i da su bili vereni.

Pročitajte: Ražnatovići zabrinuti za Bogdanu – Problemi u trodnoći se samo nižu 

Instagram printscreen

No, kako je upoznao Bogdanu, Veljko je zaboravio na sve svoje bivše, a sa svakom je ostao u dobrim odnosima, a očigledno da je to slučaj i sa Anastasijom.

– Mene je uvek zanimao taj neki ratnički život. Mene nije zanimalo da otvorim restoran, da sedim, da šetam ribe… Mene je uvek zanimala srpska priča, porodica, žena i deca. Sad to može da zvuči kao kliše. Ja to stvarno živim, i to će vreme pokazati. Ja sam se naje**o svega, i pio i izlazio. Sve sam prošao jako mlad. Otkako sam, sad će pet godina, sa Bogdanom, ja sam prodisao, majke mi – rekao je nedavno Ražnatović i time jasno stavio do znanja svima koliko mu je Bogdana važna.

A njegove reči jasan su pokazatelj da njihovu ljubav i brak ništa ne može poljuljati.

Pročitajte: Olivera Gudelj konačno saopštila šta misli o Anastasiji – Posle njenih reči više ništa nije isto 

Rajko Ristić

Bogdana i Anastasija oduvek su bile u odličnim odnosima, a pevačica je o snajki u svakoj prilici govorila s velikom ljubavlju, tako da verujemo da joj neće zameriti druženje s Veljkovom bivšom.

Ata images

– Ja sam Veljka upoznala sa Bogdanom, njihov odnos je zaista divan, kao i moj i njen. Mnogo je volim – izjavila je Anastasija.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM