Muzičar Đorđe David
Svet

May 10, 2022 20:42

By

Pevač opleo po Darku zbog skandalozne vožnje: Lazić je na putu bez povratka

Muzičar Đorđe David tvrdi da je promenio život iz korena i da sada vodi računa o svom zdravlju, vežba i pazi na ishranu, dok to ranije nije bio slučaj

Đorđe David jedan od najpriznatijih vokala i muzičara sa ovih prostora istakao je da sada izuzetno vodi računa o svom zdravlju, da redovno vežba i ide na treninge. Takođe se ovom prilikomosvrnuo i na stereotip i predrasude koji prate rokere objasnivši da je sve to potpuno netačno. Evo i kad se u to uverio:

Pročitajte: Darko Lazić u problemima do guše: Preti mu zatvor od tri meseca 

– U ozbiljnom sam treningu, fizički sam spreman, tako da to moram da pratim to i zdravom ishranom, ali pekara ne, nikako. Ali da je jogurt alkohol, ja bih bio alkoholičar – istakao je Đorđe i dodao da ne smatra kao većina da su u rokeri pijanice i narkomani. To je, kako kaže, shvatio boraveći u Americi, kada je imao priliku da upozna mnoge ljubitelje rokenrola.

To su ljudi koji su najbolje obučeni, najobrazovaniji, koji su u trendu i sa frizurom, garderobom, ali muzikom. Sve ostalo što se piše o rokerima je klasičan marketing, jer treba prodati pivo, cigare, a uvaljuje se i droga klincima. Vlast je ta kako povezana sa tim stvarima, tvrdim da je tako u svakoj zemlji koja ima preko 25 miliona stanovnika, to su sve profiti za državu – rekao je i objasnio kada rokeri postaju propalice.

Pročitajte: Đorđe David isprozivao Balaševićevu ćerku: Ne znam zašto se mala, neuspešna ćerka bavi mnome!

– Kad napuniš 25 godina, a ostaneš na nivou lame i nastaviš sa tim stvarima, onda si ti budala. Ovaj posao ni malo nije lak, svima nama koji držimo mikforon ozbiljno nam treba psihoterapeut, jer uslovi u kojima radimo su nenormalni – smatra Đorđe koji se danas grozi bahatosti naročito među mlađim kolegama.

Muzičar Đorđe David ističe da je Darko vanserijski talenat

Tako je prokomentarisao i slučaj Darka Lazića koji je vozeći bez dozvole i pod uticajem alkohola, navodno i droge jurcao auto putem.

Ja svakom policajcu stanem, svaku svoju kaznu platim. Imam sad da platim orgomnu kaznu za parkiranje iz 2007. godina, sad mi stigla na naplatu, zajedno sa kamatom i da se ne bih tužio i razvlačio sa sudovima, platiću 80.000 dinara. Svako ko je javna ličnost mora da bude svestan da je njegova odgovornost ogromna, šta god da je u pitanju treba da se vodi računa o ponašanju u javnosti – istakao je roker, pa prokomentarisao ponašanje mlađeg kolege.

Pročitajte: Darko Lazić pušten na slobodu uz maksimalnu kaznu, a evo šta je rekao bez blama

darko lazić

darko lazić

– Meni je tog dečka sada žao. Čini mi se da je na putu bez povratka i to je tužno, jer da imam njegov glas ja bih imao pet solitera u Beogradu na vodi. Grehota od Boga, taj čovek ima mnogo moćan vokal, ali ni glas nije drvo, to je nešto što se troši – rekao je David i dodao:

– Biti javna ličnost je ogroman teret, ali ti ne daje za pravo da se ponašaš džukački. Prosto i jednostavno, ako si džukac, a javna si ličnost, onda si džukac. Ako si gospodin, tretiraće te kao gospodina, znači kako će te tretirati masa, to zavisi isključivo od tebe – rekao je David prenosi “Kurir.”

AUTOR: SVET

IZVOR: Grand

FOTO: Ata Images / Gaja