NAda Obric
Svet

10 Februar, 2022 11:00

Nada Obrić posle teške operacije otkriva: „Imala sam pet tumora i kliničku smrt!

Nada Obrić krajem prošle godine po treći put je operisana od karcinoma, i uspela je da izvuče živu glavu iako su prognoze bile da ima još mesec i po dana života. Pevačici su problemi krenuli kada je osetila jake bolove u stomaku, pa iako je intervencija urađena u Beogradu boljitka nije bilo.

PROČITAJTE: Nada Obrić brutalno iskrena! Ljubavni brodolomi je totalno razorili!

Jako loše sam se osećala. Ono što sam vremenom naučila je da slušam signale koje mi organizam šalje. Operisala sam se ovde, ali mi nije bilo bolje. Moja ćerka živi u Beču, i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se. Retko gde izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suvih šljiva i po sto orah, badem, sve što imam od koštunjavog voća i prelijem to medom. Svaki dan po jedna kašičica. Za jačanje imuniteta fenomenalna stvar – kaže Nada, koja je 1999.godine operisala prvi karcinom i to materice, da bi 2004. usledila još jedna operacija.

NAda Obric

Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, videla sam to. Ono što sam za sve ovo vreme naučila je da vreme ne smemo da bacamo niti da se nerviramo oko nebitnih stvari, već da živimo punom plućima – rekla nam je Nada koju su jako potresle smrti dragih kolega, među kojima su bili Merima Njegomir, Marinko Rokvić i drugi.

PROČITAJTE: Oglasio se Niša Saveljić! Evo šta je rekao na optužbe da je muvao ćerku Vlada Divca!

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ