Novak Đoković rastanak
Svet

September 20, 2023 19:41

By

Uspeh mu nikada neće oprostiti: Nadal sramno isprozivao Đokovića

Nadal o Đokoviću nije imao lepe reči

Još prošle godine bilo je jasno da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, a nedavno osvajanje dvadeset i četvrte grend slem titule samo ga je dodatno “zakucalo” na tu poziciju.

Nadal o Đokoviću

Getty images

No, čini se da se nekim teniserima ova činjenica baš i ne dopada. Jedan od njih je i Rafael Nadal koji je gostujući u jednoj emisiji rekao nešto što je sve šokiralo. Nadal o Đokoviću ni ranije nije govorio previše u superlativu, ali ovo što je sada izrekao je za svaku osudu.

Pročitajte Srđan Đoković oštro o Nadalu i Federeru, Novak poručio da je to njegovo mišljenje

Naime, kada je u studio krenula priča o Noletovoj dvadeset i četvrtoj grend slem tituli, Rafael je izrekao nešto neočekivano.

– Mislim da Đoković tu grend slem priču doživljava malo intenzivnije od ostalih. Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario rekord – rekao je Nadal, a zbog ovoga je i voditelj ostao šokiran.


Poznato je da se upravo španski teniser takmičio s Novakom za najboljeg tenisera svih vremena, a ova njegova izjava samo potvrđuje koliko mu je teško što nije postigao ono što je postigao Srbin čije će rekorde teško neko da obori.

 

AUTOR: SVET

FOTO: GETTY IMAGES, TWITTER