Nadica Ademov otkrila tajnu svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 20:45

By

Prevarila Sašu Popovića da bi uspela i ne kaje se: On se zaledio kad je shvatio šta mu je uradila

Nadica Ademov otkrila tajnu vezanu za Zvezde Granda

Nadica Ademov proslavila se u „Zvezdama Granda“ u koje se prijavila sa samo četrnaest godina kada se na „prevaru“ prijavila na audiciju gde je svojim glasom osvojila Sašu Popovića.

Nadica Ademov otkrila tajnu svet novine svet portal

ATA images

Nadica Ademov otkrila tajnu, svojim postupkom iznenadila Sašu Popovića

Mlada devojčica iz Subotice bila je spremna na sve da se pojavi u najgledanijem muzičkom takmičenju, a ono što je tada uradila zapanjilo je i samog Popovića. Nadica Ademov otkrila tajnu kako je dospela u “Zvezde Granda” i priznala da je tada puno riskirala i da se ne kaje zbog toga.

“Ovde sam imala samo petnaest godina. Kada je Sale video da sam osmi razred rekao je: „Nemoguće“, pitao se kako sam se prijavila ko me je pustio, a ja sam se prijavila na ličnu kartu od drugarice. Reskirala sam sve, i uspelo je”, objasnila je Nadica u emisiji “Zvezde Granda Specijal”

Iako su joj “Zvezde Grada” donele veliku popularnost i odskočnu dasku za karijeru, priznaje da joj tokom takmičenja nije bilo ni malo lako zbog čega je često plakala.

Nadica Ademov otkrila tajnu svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

“Interesantno je da kada sam ja bila u takmičenju mene je Sale uvek ostavljao poslednju, ali svaki krug devet meseci. Ja se uvek rasplačem, i pitam ga zašto ja poslednja, a on kaže: “Zato što si moj favorit i uvek ćeš biti poslednja, zato nemoj da se brineš”,  prisetila se pevačica.

Pročitajte Na svet stigla devojčica predivnog imena – Nadica Ademov podelila srećne vesti, fotografija bebe topi srca FOTO

Podsetimo, pevačica je po drugi put u blagoslovenom stanju i na jesen će njena porodica dobiti još jednog člana, a u istoj emisiji je otkrila i kako je počela ljubav sa njenim izabranikom.

Nadica Ademov otkrila tajnu svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

“Mi smo se družili pre nego što smo bili zajedno i bili smo dobri drugari. On je bio u društvu koje sam viđala često i on mi je uvek bio drugačiji do ostalih. Drugačije se oblačio, ponašao, drugačiju priču je imao. Kada se desio taj momenat ja sam rekla: „Au, čoveče pa gde si ti do sad“. Stvarno smo bili prijatelji ja nikada nisam verovala da ćemo mi završiti zajedno ikad u životu to mu i danas kažem, ali on kaže: „Ma, da kako da ne“, rekla je pevačica.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić