Ispovest Kristine Kovač
Svet

April 29, 2022 23:00

By

Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena: Kristina Kovač na godišnjicu objavila vesti o rastanku

Ispovest Kristine Kovač razumeće sve žene koje lavovski streme kroz život

Naime, pre tačno tri godine, Kristina Kovač je odlučila da okrene novi list i preseli se u Švedsku, u potrazi za nekim boljim životom. U toj državi pronašla je svoj mir, odgaja ćerkicu Taru i ima emotivnog partnera koji je uz nju. Baš na ovu važnu godišnjicu pevačica se oglasila na društvenim mrežama, iznevši svoju ispovest.

Pročitajte: Ovako izgleda Kristina Kovač na početku bitke protiv suvišnih kilograma!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Sretna meni godišnjica, treća po redu! Pre tačno tri godine, očiju punih suza, sela sam na autobus, pa na jedan, drugi, treći, pa četvrti voz, u potrazi za boljim životom i našom svetlijom budućnošću. Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena. Mnogo toga što sam htela, uspela sam. Mnogo toga što hoću, još nisam. Ali čist vazduh (i bukvalno i metaforički rečeno) je tu, deo svakog našeg dana, deo naših života.

Pročitajte: Sasvim otvoreno: Pročitajte ljubavno pismo koje je Kristina Kovač napisala svom dečku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Ispovest Kristine Kovač ne prestaje da se komentariše

– Taru sam videla u Kulturami kad je imala 4-5 godina. Evo je. Naučila da svira gitaru, peva kao duša, planira da upiše Kulturama gimaziju za par godina, a zatim najprestižniju višu školu za kompozitore savremene pop muzike u Švedskoj, Musikmakarna. Videćemo, ali ide u dobrom pravcu – napisala je Kristina na “Instagramu” .

Pročitajte: Kristina Kovač stoji iza svoje odluke: Od prvog lajva ne osećam emociju kad Ilma peva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Takođe, u svojoj dirljivoj poruci otkrila je i da li joj je muzika i dalje u prvom planu:

– Gle čuda, Danijel i ja ne “peremo go*na”, ni sad, ni nikad, što se mene tiče. Imam odličan posao u kom me stalno guraju naviše. On radi ono što voli, biće i bolje kad to bude za stalno i kada pokrene sopstvenu priču. Muzika je za sada kolateralna šteta, skrajnuta sa strane, jer… joj još nije vreme. Ona je moja ljubav i zahteva energije, snage, vremena. Biće. Nemam nikakve sumnje da će biti. Sve u svemu, bila sam spremna na apsolutno sve, a dobila mnogo više od toga. Da, hoću još, hoću bolje i više, ali… šta je tu novo? Ma, čestitam ja sebi još jedared, ljudi, kad ja emigriram, tu trava ne raste – završila je Kristina Kovač.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen