Nemanja i Anastasija u Kataru
Svet

January 26, 2023 18:15

By

Isplivali detalji incidenta: Evo šta se dešavalo između Tase i Gudelja u Kataru i kako je Piksi kumovao svemu

27 ipak nisu bili zajedno 

Uspešna pevačica i mlada zvezda današnjice Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Dok je njen izabranik bio sa reprezentacijom Srbiju u Kataru za vreme Svetskog prvenstva, pevačica je otišla u Dohu da ga bodri sa tribina.

Pročitajte: Osmeh sve govori – Nemanja Gudelj u zagrljaju majke i tašte Cece

ATA images

Iako se tamo sjajno provela, otkrila je da dečka tokom prvenstva nije često viđala.

– Bilo je ekstra u Kataru. Jednom smo se samo videli. Tada je imao samo slobodno. Nema to da odeš da se vidiš sa nekime kad ti hoćeš, nego kako selektor Piksi kaže – objasnila je Anastasija u emisiji “Ceca šou”.

Pročitajte: Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Nemanja Gudelj

Ata images

– Vratili smo se isti dan nazad, ali različitim letovima jer je on morao da ide sa reprezentacijom. Bili smo to veče u Beogradu, posle toga smo otišli u Sevilju da iskoristimo tih par dana što je imao slobodno, jer oni od treninga nikada nisu slobodni – kaže Anastasija.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su kasnije najpre svratili do čuvene vile Ražnatovića na Dedinju, u Beogradu, a onda se i uputili za Španiju, gde Gudelj već neko vreme živi i radi.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images