Svet

21 Novembra, 2021 12:54

Bio je bolje izdepiliran od Karleuše u „Zvezdama Granda“, nervirao je, ali i oduševljavao. Sada je napravio iskorak u karijeri!

Takmičenje za „Zvezde Granda“ odavno je šou koji se i gleda a ne samo sluša.

Nenad Dmitrović Necone snimio prvu pesmu!

U protekloj sezoni to je odlično skapirao Nenad Dmitrović Necone koji je izazivao različite reakcije kod žirija. Od pohvala do toga dase u jednom od krugova povela se i polemika da li muškarac treba da brije noge zbog scene, gde je od JK dobio kompliment da je bolje izdepiliran od nje, ali i da je po nekad nervira ali i po malo plaši.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nenad Dmitrovic (@neconeee)

– Vidi se da sa tobom nešto nije u redu. Na granici si da iritiraš, išao si mi na živce. Plaši me nekad način na koji nas posmatraš. Ali, sa druge strane, interesantan si .Bravo za garderobu, forma, boje, sve“, komentarisala je Jelena kroz krugove takmičenja. Marija je izjavila da smatra da je Necone Popovićeva šoljica čaja, što se tiče scene dok je MIli smatrao da je u šou uneo neke novine, te da je sjajan. Ipak, Nenad nije uspeo da se plasira u filane, ali je nastavio samostalno da gradi karijeru, tako da je sada objavio singl pod nazivom „Euforija“. Ova pesma je nešto što on privatno voli da sluša i u čemu uživa, nije jurio komercijalu, tako da veruje da će se dopasti i publici, a uveliko priprema i novu numeru koja će biti za, što se kaže, široke narodne mase.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ