tajni plan karleuše i kije
Star

21 Novembra, 2021 12:00

Palo pomirenje! Ovo je TAJNI PLAN Karleuše i Kije!

Iako Jelena nije imala lepo mišljenje o Kiji i burno su se prepucavale, sada je to iza njih! One su se i lično upoznale i shvatile da imaju istu energiju i slične stavove. Zbog toga i pregovaraju oko dueta,

Isplivao tajni plan Karleuše i Kije!

Kija izbacuje pred Novu godinu album i volela bi da na njemu bude i duet sa Jelenom. Njih dve su se upoznale i zgotivile, obema im se svidela ideja da snime duetsku pesmu, međutim, Karleuša takođe radi na novom albumu i nije sigurna koliko je pametno da prvo izda duet. Međutim, ipak negde veruje i javlja joj se da saradnja s Kijom može da bude super, te je rekla da pristaje ako se nađe dobra pesma – kaže za Star izvor blizak pevačicama i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Obe imaju dosta dobrih ideja, a i pričale su i o spotu i na kojim lokacijama treba da se realizuje. Kija je već snimila neke pesme, ostalo joj je još nekoliko da snimi kako bi kompletirala album, ali vreba baš neki dobar tekst, koji bi mogla da ponudi Jeleni. Kija je oduševljena energijom koju Karleuša ima, sigurna je da bi mogle sa duetom da naprave ozbiljnu priču, te zato ne odustaje od te ideje. A ako se do izlaska njenog albuma to ne realizuje, spremna je da sačeka sledeću godinu kako bi napravile bum. Nijedna o toj ideji ne želi da govori javno, sve pregovore vrše u tajnosti – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ