Scandal

4 Oktobra, 2020 18:00

Mrku UBEDILI da je Bekuta bila UDATA u Nemačkoj!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, po ko zna koji put neko mnogo zao i ljubomoran na ljubav Ane Bekute i Milutina Mrkonjića pokušao je da rasturi njihovu vezu. Prema rečima našeg izvora, Mrka je nedavno dobio informaciju da je Ana svojevremeno, navodno, bila udata u Nemačkoj, ali da ona to krije kao zmija noge od svih jer je, kako prenose zli jezici, bilo burno i turbulentno.

Žena mu jedva dokazala da je to čista laž!

– Mrka je bio van sebe kad je to saznao, neko mu je dojavio iz čiste zlobe. I to kao Ana nije bila udata na papiru, nego je navodno živela s nekim čovekom i to se gledalo kao bračna zajednica – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Baš je ispao haos. Mrka je reagovao na prvu. Umesto da je prvo pitao Anu o čemu se radi, on je odmah napao. Pa što mi nisi rekla, pa šta ima da kriješ, pa sigurno ima još nešto… Ana se satima pravdala da su to laži i da joj je više muka od gluposti koje se o njoj plasiraju. Ma jedva ga je ubedila da su mu prenete nebuloze iz čiste želje da im se naruši harmonija koju žive. I na kraju je i sam Mrka shvatio da je sve glupost. Naravno, izvinio se Ani, a ona ga je upozorila da prestane da sluša abrove i izmišljotine – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!