Scandal

15 Septembra, 2020 23:00

Tanji Savić stigla PONUDA ZA BRAK! Ako ovom čoveku kaže DA, rešiće joj sve probleme!

Kako SCANDAL! saznaje, u poslednjih nekoliko dana Tanji Savić dešava se pravo čudo! Naime, pojavio se jedan zreli muškarac, inače veoma bogat i uspešan biznismen, i raspituje se za nju.

U pitanju je mnogo jak biznismen koji može da joj vrati sinove za dan!

Prema rečima izvora SCANDALA!, čovek je razveden, slobodan je, a na Tanju je slab mnogo pre njenog braka i oduvek je potajno maštao da bude samo njegova!

„Ako neko može da pomogne Tanji oko ove situacije u kojoj se našla, onda je to ovaj čovek. On živi u Beogradu, ima troje dece iz tog prvog braka o kojima i te kako brine, ali sada smatra da treba i na sebe da misli, pa je rekao pojedinim Tanjinim prijateljima da može da joj reši sve probleme koje ima s mužem Dušanom. Spreman je da krene s njom put Australije, a čak bi platio i sve troškove, što advokata, što svega ostalog. Jedino očekuje da Tanja pristane da bude sa njim i da mu kaže ‘da’. A da li će ona prihvatiti, videćemo, možda nešto i bude kad sazna šta joj se sve nudi, ali najpre mora da se razvede od Dušana ako misli opet da se udaje”, završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES