Star

6 Oktobra, 2020 19:00

NEUTEŠNA! Novak zabranio Jeleni da krene sa njim u Pariz!

Iako je doživeo neprijatnost budući da je pre mesec dana diskvalifikovan sa US Opena, Novak Đoković stigao je u Pariz na Rolan Garos kao zapeta puška da pokori sve protivnike! Nažalost, njegova supruga Jelena nije krenula sa njim iako je na tome insistirala, ali kako smo saznali, Nole je bio protiv toga!

Nole ne želi da Jelena trpi pritisak kojem je on stalno izložen!

Jelena je bila spremna da pođe s Noletom u Pariz jer je želela da bude uz njega budući da je imao velike neprijatnosti nakon diskvalifikacije na US Openu, pa je žena svesna da bi mu bilo mnogo lakše ako je neko najbliži uz njega. Međutim, Nole joj je rekao da ne može da ide s njim i da to ne dolazi u obzir budući da ga protivnici i hejteri i dalje miniraju, te da je pritisak medija i loših komentara po mrežama veliki – objašnjava za naš tabloid dobro upućen izvor i dodaje:

Jeleni je to teško palo, ali je ispoštovala njegovu odluku. Svesna je da on to čini iz najbolje namere, a ne zato što bi mu ona smetala. Ma zna on šta radi, stabilan je i zreo čovek. Nakon US Opena se smirio i sabrao i objasnio sebi da na nepravde mora da odgovara uspesima, te da nikako ne sme da pada na provokacije. I sam je izjavio da mu ne pada na pamet da sputava emocije, ali će svakako biti oprezan i neće sebi dozvoliti da ga u Parizu savlada bes kao u Americi pre mesec dana kada je slučajno pogodio lopticom sudiju jer je jako opalio reketom zbog nervoze! Jeleni je sve to jasno, ali je ipak ostala tužna. Sama je sa decom u Marbelji, prati svaki meč i ne odvaja se od telefona. Jedino je teši što vidi da je Nole otišao hladne glave i sigurna je da će sve protivnike isprašiti – završava naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана

FOTO: RAJKO RISTIĆ